Vacature Netwerkbeheerder - Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

StackOps
  • StackOps Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben je een netwerk/systeembeheerder met 2 jaar ervaring? Wil jij je steentje bijdragen een leefbare publieke ruimte? Kom dan werken als Netwerkbeheerder!


Wat ga je doen?

Als netwerkbeheerder ga je ondersteuning bieden bij netwerk- en systeembeheer gerelateerde problemen. Je bent verantwoordelijk voor het implementeren, configureren en beheren van technische infrastructuur en je ondersteunt klanten op afstand of op locatie.

Daarnaast draai je samen met je collega’s storings- en escalatiediensten en zorg je ervoor dat er ondersteuning wordt geboden aan de eindgebruiker. Je gaat bijvoorbeeld werken aan low level network designs en andere innovatieve projecten.

Je gaat werken vanuit het NOC en het beheerteam en je hebt de beschikking over de beste tools om te monitoren en support te leveren aan eindgebruikers.


Wie ben je?

Je bent een netwerk/systeembeheerder met minimaal MBO 4 niveau en een opleiding in de richting van systeem- of netwerkbeheer. Je hebt ervaring met TCP/IP-netwerken en netwerkcomponenten als Routing, switching en een deel security.

Daarnaast heb je kennis van:

- Virtualisatietechnieken (VMWare);
- Windows-omgevingen;
- WAN, WLAN, VLAN en LAN oplossingen.


Wat mag je verwachten?

Naast een baan waar je echt het verschil kunt gaan maken in de samenleving, wordt er natuurlijk ook goed voor jou gezorgd. Belangrijk is dat je je eigen ontwikkeling zelf in de hand hebt, en hier alle ruimte voor krijgt.

Daarnaast kun je denken aan:

- Een salaris dat loopt tot €4.000,- o.b.v. 40 uur;
- Innovatieve projecten, die je gaat draaien;
- Veel vrijheid om je werk in te delen;
- Top collega’s waar je mee kunt sparren en actief kennis kunt delen.


Waar ga je werken?

Een organisatie die het belangrijk vindt dat de publieke ruimte goed beveiligt is en dat er voor elke klant een oplossing op maat is. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het aanbieden van camera- en softwareoplossingen voor elke klant. Een leefbare ruimte is voor hun prioriteit nummer één. Ze lopen ook voor op innovatie, denk hierbij aan Kunstmatige Intelligentie en data science.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Joost van Huizen | tel: 070 - 2 197 197 / |

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Joost van Huizen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!