Vacature Micosoft .NET Developer in omgeving Vlaardingen gezocht!

Vlaardingen

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een .NET ontwikkelaar en wil jij werken bij een organisatie met korte lijnen en een uitdagende technology stack? Wil jij werken bij een Nederlands bedrijf dat wereldwijd opereert? Lees dan snel verder!

Mijn opdrachtgever heeft zich in 30 jaar tijd ontwikkeld tot een grote in de telecombranche. Op dit moment zijn hier 40 werknemers in dienst en gaan zij het aankomende jaar een nieuw Scrum team opzetten vanwege de internationale expansie. Dit houdt in dat wij de aankomende weken op zoek gaan naar 4 .NET developers.

De lijnen zijn kort en op de IT afdeling wordt er hecht samengewerkt. 2017 zal in het teken staan van een nieuwe cloud architectuur met een nieuwe CTO aan het roer vol met ambities.

Ga jij de uitdaging aan om samen met dit bedrijf de volgende stap te maken?

Functie:

In deze functie ben je als ontwikkelaar mede verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling en vernieuwing van de producten van mijn opdrachtgever. Binnen de Scrum teams zijn zij bezig met de ontwikkeling van de nieuwe generatie van de producten. Hierbij maken zij gebruik van client-server technologie in een on-premise, hosted en cloud omgeving. Daarnaast ligt er een grote uitdaging in het verbeteren van de interne ontwikkelomgeving en in de optimalisatie van het ontwikkelingsproces. Denk hierbij aan OTAP, Continuous Delivery en DevOps.

Je komt terecht in een team dat hecht samenwerkt en door middel van Scrum. Er zijn daily stand-ups, 3 wekelijkse sprints en er wordt intensief met elkaar  gecommuniceerd. Het team bestaat 6 software ontwikkelaar en 1 tester die actief betrokken wordt in het ontwikkelingsproces. Als ontwikkelaar maak je echt deel uit van dit bedrijf en kun je als ontwikkelaar je stempel drukken. Vanwege de uitbreiding van een nieuw op te zetten Scrum team zijn we op zoek naar meerdere ontwikkelaars vanaf 2 jaar ervaring.

De ideale kandidaat heeft minimaal 2 jaar ervaring met C# .NET en heeft kennis van ASP.NET, MVC, WPF en WebAPI’s.

Vereisten:

– HBO werk- en denk niveau
– Minimaal 2 jaar ervaring in C# .NET
– Kennis van ASP.NET, MVC, WPF, JSON en XML is een pré
– Affiniteit met Cloud technologie

Aanbod:

– Een salaris tussen de €2.500,- en de €4.500,-
– Pensioenregeling
– trainingsbudget
– De kans om 32u te werken
– Dagelijks verzorgde lunch
– Een afwisselende en veelzijdige functie
– Onderdeel zijn van een hecht en gedreven software team

Ben jij of ken jij de kandidaat voor deze functie? Neem dan direct contact met mij op via 06-28193055 of mail naar

Is dit niet de ideale functie? Dan kom ik alsnog graag met je in contact. Wij krijgen dagelijks nieuwe functies binnen vanuit onze opdrachtgevers!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Rik Braal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!