Vacature C++ overzetten naar C# - Vlaardingen

Vlaardingen

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging op een plek waar je alle mogelijkheden krijgt om jezelf zo veel mogelijk te ontwikkelen? Dan is dit de baan die jij zoekt!

Deze internationale organisatie in regio Vlaardingen, die gespecialiseerd is in software voor de tuinbouw, is onderdeel van een grote onderneming met meer dan 450 man in dienst. Ze zijn wereldwijd vertegenwoordigd en zijn één van de grootste spelers in de markt. Ze maken software voor onder andere de klimaatbeheersing, productiviteit en waterbeheersing in de tuinbouwbranche. De organisatie maakt een gezonde groei door, waardoor ze op zoek zijn naar nieuwe collega’s.

Het IT-team waarin je komt te zitten bestaat uit zo’n 10 man, die verdeeld zijn in 2 scrumteams. Eén team legt de focus met name op de hardware-kant, het andere team is gespecialiseerd in de software-kant. Alle apps zijn ontwikkeld in C++, maar worden nu omgezet naar C#. Ter uitbreiding van het softwareteam is deze organisatie op zoek naar een gedreven C# developer met passie voor programmeren. Ook C++ developers, die zich willen ontwikkelen richting C# zijn welkom. Je zult in het team je steentje bijdragen aan de ontwikkeling van applicaties voor de tuinbouw. Je werkt hier met Azure, omdat in de cloud werkt. Zo werk je met de nieuwste technieken en krijg je meer dan genoeg uitdaging.

Wat heb je nodig?
-HBO werk- en denkniveau
-Minimaal 3 jaar ervaring met C#
-Je bent ambitieus, communicatief en neemt initiatief
-Goede beheersing van Engelse taal

Aanbod:
-Salaris € 2.500,- tot € 4.200,- (Afhankelijk van kennis en ervaring)
-Bonusstructuur
-29 vakantiedagen
-Flexibele werktijden
-Thuiswerken mogelijk
-Laptop van de zaak
-8% vakantiegeld in mei
-Reiskostenvergoeding
-Goede pensioenregeling

Ook als je C++ developer bent, maar jezelf wilt ontwikkelen richting C# ben je meer dan welkom!

Op deze vacature kunnen ook Engelstalige kandidaten solliciteren!

Zie jij jezelf hier werken? Neem dan nu contact op via 088-32 18 123 of 06-28193055 en vraag naar Rik Braal!

Direct solliciteren kan via www.StarApple.nl of mail je cv naar 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Rik Braal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!