Vacature Functioneel Beheerder - Stolwijk

Stolwijk

Gemeente Krimpenerwaard
 • Gemeente Krimpenerwaard
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving De Gemeente Krimpenerwaard is op zoek naar een

Functioneel Beheerder
met focus op publiekszaken

Wij
Als functioneel beheerder bij publiekszaken ben je verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van de dienstverlening aan de inwoner. Samen met een directe collega ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de software waarmee de gemeente de inwoners optimaal kan bedienen! Dit doe je met enthousiasme, want dienstverlening zit in je bloed!

De gemeente Krimpenerwaard is een gemeente met 55.666 inwoners, bestaande uit elf kernen. Als werkgever geven we ruimte en zijn we betrokken.

Ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ruimte om eigen invulling te geven in taken en werk;
Ruimte om flexibel te werken, Ruimte omdat de gemeente in deze groene omgeving ligt en dat deze gemeente typeert. We zijn betrokken bij de samenleving en betrokken met elkaar!

Het team informatiemanagement is als ondersteunend team dienstverlenend aan iedereen binnen de organisatie. Je bent onderdeel van het professionele en gezellige team Informatiemanagement. Voor dit team zoeken we een nieuwe collega voor 36 uur per week. Naast functioneel beheerders werken hier ook systeem- en netwerkbeheerders, de servicedesk informatieadviseurs en projectleiders.
 
Jouw werkweek
Met behulp van je feeling voor techniek en klantbewustzijn laat je de gemeentelijke informatievoorziening 24 uur per dag draaien. Je test nieuwe systemen, modules en releases en laat updates plaatsen. Je ondersteunt gebruikers in het werken met applicaties en zorgt voor een vlekkeloze werking van deze systemen. Daarmee draag je in hoge mate bij aan het werkplezier van je collega’s én je zorgt voor een tevreden inwoner. De focus van je werk ligt op systemen van publiekszaken zoals de telefooncentrale, de elektronische dienstverlening aan de inwoner, het klantcontactsysteem, het afsprakensysteem, de persoons- en reisdocumentensystemen en het systeem voor de distributie van basisgegevens. Het Klant Contact Centrum is jouw grootste interne klant, maar het team informatiemanagement is jouw thuis.

lees meer

Functie-eisen
 • Je beschikt over een afgeronde MBO+ of HBO opleiding op het gebied van IT of informatiemanagement.
 • Je hebt affiniteit met de processen bij een Klantcontactcentrum.
 • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met persoonsregistratiesystemen en bent bekend met gegevensuitwisseling en basisregistraties.
 • Je hebt een helikopterview en ziet de afhankelijkheden tussen systemen.
 • Je kunt zelfstandig werken en je prioriteiten stellen. Je bent stressbestendig en flexibel.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van maximaal € maximaal € 3.591,-  bruto per maand (functieschaal 8) bij een 36-urige werkweek.
 • Vitamine L(eren): intern pakket aan ontwikkelmogelijkheden.
 • Betrokken collega’s.
 • De mogelijkheid om flexibel te werken, zowel qua tijden als op onze 4 locaties (waar je met de elektrische fiets heen en weer door de prachtige omgeving kan fietsen).
 • Daarnaast kent de gemeente het Individueel Keuze Budget (IKB). Over het bruto maandsalaris bouw je maandelijks 17,05% IKB op. Je kunt dit bijvoorbeeld (maandelijks) uit laten betalen, gebruiken om extra verlof te kopen of inzetten voor een opleiding of je vakbondscontributie.
Meer informatie
Enthousiast geworden? Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Gerard Mentjox, senior adviseur informatiemanagement/coördinator. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 14 0182.

Solliciteren op de functie van Functioneel Beheerder
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren.
Stuur je CV en motivatie vóór 10 november 2021 via onze sollicitatiepagina naar de afdeling P&O van gemeente Krimpenerwaard door te klikken op de solliciteerbutton. Wij reageren dan zo snel mogelijk! Hopelijk zijn we een match!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Applicatiebeheer, Applicatiebeheerder, Tester, Functioneel Beheer, Functioneel Beheerder, IT, Informatiemanagement, Overheid, Gemeente

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Functioneel Beheerder in Stolwijk