Vacature ETL/DWH specialist gezocht! - Den Haag

Den Haag

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Deze organisatie is vanwege de constante ontwikkeling in de wereld van Data op zoek naar nieuwe ETL specialisten. Inmiddels al meer dan tien jaar werkzaam in de wereld van BI, zijn zij uitgegroeid tot een gerespecteerde speler. Zo hebben zij onder andere projecten voltooid bij Heineken, T-Mobile en Holland Casino. Geen kleine namen! Ter uitbreiding van het Business Analytics team zijn zij op zoek naar ETL specialisten.

Functie

De wereld van Data blijft zichzelf constant ontwikkelen en dat zorgt dat dit vakgebied zo interessant en innovatief is. Als backend specialist heb je een stevige dosis aan Microsoft expertise in bezit. Kandidaten met een achtergrond in SQL Server en SSIS, met name opgedaan in Datawarehouse projecten hebben een streepje voor. Het gaat hier om een consultancy rol waarin jij het visite kaartje bent van de organisatie.

Je gaat je bezig houden met het bouwen van complete BI en analytische omgevingen, voornamelijk in een Azure omgeving. Ook ga je hierin jezelf bezighouden met de technische en functionele randzaken daaromheen. Slim bouwen is een expertise en je bent geïnteresseerd in je vak. Als specialist ben jij een zeer belangrijk voor de organisatie en hechten zij veel waarde aan hun werknemers en hun inbreng

Geregeld worden er vanuit het bedrijf kennissessies en leuke teamuitjes georganiseerd!

Ben je de specialist met

– Afgeronde HBO/WO technische opleiding
– Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkebare rol
– Kennis van SSIS, SQL Server, Data modellering
– Communicatief, gestructureerd en doorzettend ingesteld

Wat bieden zij

– Salaris tussen de €3.500-€5.500,- op basis van kennis en ervaring
– 28 vakantiedagen
– 8% vakantiegeld
– Leaseauto en laptop
– Opleidingsmogelijkheden
– Teamuitjes & georganiseerde kennissessies!

Ben jij geïnteresseerd in een leuke, nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Neem dan snel contact met mij op! Je kan mij bereiken op 088-3218123. Je kan ook mailen naar

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Ruben van den Bosch
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ETL Developer in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures