Vacature Senior Solution Consultant Rating & Billing Platform - PostNL - Den Haag

Den Haag

DeRecruiter.nl
 • DeRecruiter.nl Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 37 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie omschrijving - Senior Solution Consultant Rating & Billing Platform

PostNL wil de favoriete bezorger van Nederland zijn door iedere dag weer bijzondere momenten te bezorgen. Daarbij staan de medewerkers voorop en de klanten centraal. PostNL zoekt altijd naar manieren om het nóg beter te doen, en daar hebben ze jou bij nodig! Door middel van event based billing is PostNL in staat veel meer gerichte proposities op de markt te brengen. Door jouw inhoudelijke expertise op het gebied van development en het platform, kan er nog sneller en beter worden voorzien in de behoefte van de afdelingen van PostNL en nog belangrijker; in die van de ontvanger!

Als Solution Consultant Rating & Billing Platform ben je samen met de rest van het team verantwoordelijk voor het platform ‘Rating & Billing’. Dit platform maakt het mogelijk dat alle afzonderlijke logistieke events van PostNL worden geprijsd, gecombineerd en op een herkenbare manier worden gefactureerd. Dit vormt de basis voor de verdere digitalisering binnen de Customer 2 Cash keten.

Je bent goed op de hoogte wat er bij de interne afdelingen Commercie en Logistiek speelt. Je weet welke behoeften en vragen er liggen, en wat echt van belang is. Samen met het DevOps team prioriteer je, en besluit je waarmee je aan de slag gaat. In samenwerking met andere IT-collega’s voer je wijzigingen binnen het platform door. Hierbij bewaak je de stabiliteit en betrouwbaarheid van het platform.

Je bent kennishouder van de (financiële) bedrijfsprocessen van Commercie en Logistiek die over het platform lopen. Hierdoor ben je in staat om de organisatie te voorzien van gevraagd en ongevraagd advies en kan je de business positief te challengen in de ideeën fase. Daarnaast heb je veel ervaring met SAP. Door de combinatie van kennis en techniek ben jij in staat om vanuit deze businesskennis en de mogelijkheden van de techniek de best practice voor PostNL en haar klanten neer te zetten. Als linking pin tussen Commercie, Logistiek en Finance ben je betrokken bij bijna alle ontwikkelingen binnen PostNL. Je levert dan ook een onmisbare bijdrage aan de strategische thema’s van onze organisatie!


Functie eisen - Senior Solution Consultant Rating & Billing Platform
 • Een afgeronde HBO of WO opleiding in een relevant vakgebied;
 • Ruime werkervaring binnen een vergelijkbare omgeving. Denk hierbij aan omvang en/of stakeholdermanagement en bedrijfsprocessen;
 • Ervaring met SAP is een must, ervaring met SAP BRIM/ SAP Hybris Billing is een pre;
 • Gedrevenheid, flexibiliteit en focus op samenwerking;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Naast je inhoudelijk kennis rondom SAP, zijn je verbindende kwaliteiten zeker net zo belangrijk!


Bedrijfsprofiel
Met het uitgebreide netwerk en duizenden medewerkers verwerkt en bezorgt PostNL jaarlijks miljoenen brieven in Nederland, vijf dagen in de week. Of het nou gaat om grote hoeveelheden pakketjes die webwinkels versturen of de verjaardagskaarten voor een jarige kleuter: ze zorgen dat alles op tijd bij de juiste persoon terecht komt. Daarbij houden zij zich aan de verplichtingen van de Universele Postdienst.

Bedrijfscultuur
Het bedrijf telt in totaal 46.300 medewerkers, en is in Nederland zelfs een van de grootste werkgevers. Zonder al deze medewerkers is er geen PostNL: zij maken het bedrijf tot een succes. Daarom is een aantrekkelijke en veilige werkomgeving belangrijk. Een omgeving waarin mensen tot hun recht komen. Met een divers personeelsbestand wil PostNL een afspiegeling van de maatschappij zijn, én een plek waar iedereen zich kan thuis voelen, in alle lagen van het bedrijf. Dat is een voorwaarde om een gezonde, duurzame werkomgeving te bieden.

Arbeidsvoorwaarden
 • Een salaris van minimaal €4.416 tot maximaal €6.420 bruto per maand (schaal 12) bij 37 uur;
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen als je fulltime werkt;
 • Collectieve zorgverzekering een goede pensioenregeling via het PostNL pensioenfonds;
 • Goede interne opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Een tegemoetkoming in je reiskosten, laptop, smartphone;
 • Een geweldige kantoorlocatie in Den Haag met uitstekende OV bereikbaarheid;
 • Een informele en gezellige werkomgeving.


lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 4.416 - € 6.420 p/m
Bedrijfsomschrijving Het is 2012 als Ramon de Meijer en Sita Keilman besluiten dat het anders kan. Of beter gezegd: anders móét. Hun visie op recruitment is namelijk net even anders dan ze tot nu toe bij verschillende bureaus hebben gezien. Ramon en Sita zien een recruitmentbureau voor zich met consultants die niet slechts hun best doen, maar het ‘gewoon regelen'. Een recruitmentbureau dat klanten én kandidaten weet te verrassen en altijd een stapje extra zet. Het liefst rennend. Een recruitmentbureau waar commitment en persoonlijke aandacht kernwoorden zijn dus. En waar een ongekende drive voor het beste resultaat de rode draad is. Uit díe ambitie is de Recruiter ontstaan.
Het verschil maken

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van werving en selectie, met een kantoor in Utrecht en Amsterdam. Vanuit deze kantoren – of op locatie – werken we dagelijks om het verschil te kunnen maken voor onze opdrachtgevers en kandidaten. Dit doen we met trots en plezier, want dat vinden wij het allerbelangrijkste. Wij hebben de mooiste functies op het gebied van ICT, HR, sales & marketing, management én meer. Ons netwerk bestaat vooral uit hoogopgeleide kandidaten. Om welk vakgebied of contractvorm het ook gaat, onze consultants gaan alleen voor de beste match. En die beste match kun je met een gerust hart aan ons toevertrouwen, want met gespecialiseerde, betrokken en ervaren consultants gaan we alleen voor het beste resultaat. Zo maken wij het verschil.

lees meer

Contactpersoon Daphne Noteboom
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures BI Consultant in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures