Vacature Netwerk & Security Specialist - Den Haag

Den Haag

Aumatics
 • Aumatics Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Terecht komen in een warm bad en doen wat je echt leuk vindt. Dat doe je bij Aumatics. Ben jij op zoek naar een organisatie waarin je vrijheid krijgt, waar je gewaardeerd wordt voor je harde werken en waar je samen met je collega’s als een hecht team aan de slag gaat? Als wij deze werkplek voor jou hebben, breng jij dan jouw kennis en kunde mee?

Waar kom je dan te werken?
Wij zijn een gedreven en professionele IT-organisatie. Aumatics heeft haar hele organisatie en dienstverlening ingericht om samen met de klant te groeien en op tijd te anticiperen in een snel veranderende wereld. Wij doen dat door onze klanten de juiste tools te bieden en te begeleiden in een interactief proces. Hierin staat de continuïteit van de business altijd centraal. Samengroeien is een speerpunt in onze aanpak en we zien die onderlinge verbondenheid als fundamentele waarde in de samenwerking met de klant.

En wat is er bij Aumatics te doen?
Eerst dagen wij jou natuurlijk uit voor een potje pool of F1 racing.Maar daarnaast wordt er ook gewoon keihard gewerkt. Onze klanten hebben er namelijk voor gekozen om zich te laten ondersteunen door Aumatics om onze pragmatische en gedegen kennis van de geboden dienstverlening. We worden geprezen voor onze klantvriendelijkheid en korte oplostijden, waar problemen vaak al direct aan de telefoon door jou worden opgelost. We kennen de organisaties van onze klanten door en door en vragen niet om klantnummers. We zijn immers persoonlijk en begrijpen dat als klanten ons bellen, ze snel geholpen willen worden. Je ontwerpt, implementeert en beheert complexe ICT-omgevingen binnen onze datacenters of voor onze klanten. Je vertaalt de functionele eisen en wensen van de klant in technisch haalbare en optimale oplossingen. Je gebruikt moderne tools en scripts voor het realiseren van deze omgevingen en verliest de beheersbaarheid van de oplossing niet uit het oog. In het geval van verstoringen werk je samen met je collega’s aan het oplossen van het probleem.

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij?
Jij bent een ondernemer en je voelt je comfortabel in een groeiende organisatie waar ondernemerschap, teamspirit en humor de hoofdtoon voert. Jij wilt werken in een dynamische omgeving waar technische ontwikkelingen elkaar in razendsnel tempo opvolgen. Werk je nu als zelfstandige, maar mis je het contact met collega’s of ben je juist op zoek naar een rol met meer vrijheid waar je het verschil echt kunt maken?
 • Je hebt een paar jaar ervaring opgedaan in een soortgelijke functie;
 • Je hebt minimaal HBO denk- en werkniveau;
 • Je bent MCSE gecertificeerd;
 • Je hebt een CCNA of gelijkwaardige certificering (pré);
 • Je hebt kennis van dynamic routing, TCP/IP en Firewalls;
 • Je hebt kennis van MS SQL (pré);
 • Je bent communicatief sterk en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
En niet geheel onbelangrijk, wat hebben wij jou te bieden:
 • Interne begeleiding en certificeringsmogelijkheden;
 • Interessante klantomgevingen en projecten;
 • Een uitstekende beloning passend bij jouw kennis en ervaring met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling;
 • Een leaseauto, laptop en een communicatievergoeding;
 • Sportvergoeding;
 • Veel leuke teamuitjes met echt leuke collega’s,
 • Dagelijks fruit, een uitgebreide gezamenlijke lunch en elke vrijdag de 5 uur borrel in onze eigen Aumatics bar met een pooltafel en F1 racewagen;
 • Maar belangrijker; veel diversiteit in jouw werkzaamheden, waarin je kunt groeien.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info Wat zeggen onze medewerkers?
“Waarom ik graag bij Aumatics werk? Het voelde alsof ik in een warm bad terecht kwam, in een echt familiebedrijf waar je gewaardeerd wordt voor wat je doet. Je kunt snel groeien, er zijn veel leuke klanten, leuke uitjes en korte lijntjes binnen de organisatie.”

Meer weten over onze organisatie en/ of deze functie? Neem contact op met Amy van der Hulst via 06-57676978 of mail naar [email protected] Ik vertel je graag alle details. Direct solliciteren? Dat kan natuurlijk ook via onderstaande link.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een jonge, cultureel diverse en ondernemende club van ongeveer 20 man, gevestigd in Den Haag. Wij maken bedrijven succesvoller door de inzet van ICT. Samen groeien is ons motto. We hebben veel ideeën over de toekomst en die delen we graag. Wat ons anders maakt is ondernemerschap en de wens om klanten echt te helpen met oplossingen die hen verder helpt. We werken niet voor een specifieke branche of segment, dus wij hebben vele diverse klanten wat elke dag anders maakt. We zijn er voor de klant!

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging bij het leukste ICT bedrijf van Den Haag? Bij Aumatics werk je samen met 20 andere écht leuke mensen aan veelzijdige en uitdagende projecten. Bij ons krijg je alle ruimte (en financiering) om door te groeien. En naast een leaseauto, laptop en sportvergoeding ga je ook mee op de leuke teamuitjes, de BBQ’s, staat er iedere dag vers fruit op je bureau en een heerlijke gezamenlijke lunch voor je klaar.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Information Security Specialist in Den Haag