Vacature Java Software Developer - Den Haag

Den Haag

Search X Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij werken bij een bedrijf met sport en techniek als grote passie en die deze passie gebruikt als grote drijfveer door de gehele organisatie. Deel jij deze passie, dan ben jij degene die ik zoek!

Wow, maar dat wil ik!

Ik kan nu een prachtig sprookje vertellen, maar ik houd het liever bij de realiteit. De organisatie ademt de sportcultuur wordt gedreven door de passie voor sport en technologie. Je gaat aan de slag voor professionele sportteams waarbij je hoogwaardige producten en de nieuwste ontwerpen creëert die uniek zijn in deze markt. Elke keer weer kruis je je degens met de grootste uitdagingen en probeer je grenzen te weerleggen voor het onmogelijke. Je komt terecht bij een marktleider die haar eigen markt heeft gecreëerd en aan de top van deze markt wil blijven door de concurrentie altijd een stap voor te zijn.

Dus…. Heb ik je aandacht?

Als ervaren Java Developer ontwikkel je software en applicaties voor de sport industrie. De gebruikers van deze producten zijn atleten, professionele sportteams, maar ook voor jou en mij. Met jouw creaties kunnen de gebruikers de competitie aan gaan met hun vrienden, tegen henzelf, maar ook met totaal onbekenden wereldwijd. Samen met jouw collega’s, designers en testers ontwikkel je hoogwaardige en schaalbare oplossingen. Jij droomt Java, maar je hebt ook ruime ervaring met cloud technieken als Azure en/of AWS. Continues integration en Unit testing zijn niks nieuws, daarnaast heb je gewerkt met API management platforms. Jij bent in staat om een oplossing vanaf scratch te schrijven, maar ook het eigenaarschap nemen van bepaalde onderdelen. Jij bent zo goed in wat je doet, dat je ook de Junior Developers betrekt in jouw werkzaamheden door hen te coachen en begeleiden. Kortom, je weet wat je wilt en zet dat om in de dingen die je doet!

Als je toch nog aan het lezen bent, klik dan ff op apply!

Sorry, ik vergeet helemaal te vermelden wat er voor jou in zit:

  • Een bruto basissalaris tot 5.000,- euro per maand
  • Tuurlijk zijn er secundaire voorwaarden: Werken vanuit huis, slaap je liever uit of ben je een vroege vogel; prima, je werkt met de laatste vetste gadgets, vanzelfsprekend krijg je dikke korting als je de producten zelf wilt gebruiken, er wordt meegedacht aan jouw oude dag en oh ja je krijgt ook een bonus als je gewoon je werk doet.
  • Tot slot moet je niet vergeten dat jij en jouw collega’s producten en tools gaan maken die wereld nog niet kent!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn Search X. Een recruitment agency, gespecialiseerd in het bemiddelen van IT, Sales en Marketing professionals voor vaste vacatures en freelance opdrachten. Van Junior tot Executive level en van Start-up tot Multinational, maar altijd met het uitgangspunt: Kwaliteit boven kwantiteit, eerlijk en oprecht.

Sinds onze start in 2013 hebben wij ons er elke dag voor ingezet om het leven van onze klanten en kandidaten, leuker en beter te maken. Het gaat namelijk altijd om mensen, dat staat buiten kijf. Daarom werken wij alleen voor bedrijven waar we zelf ook zouden willen werken. Innovatieve Scale-ups zoals Facevalue, Ireckonu en Boldking, maar ook grote gevestigde multinationals zoals Heineken, Accenture en Wolters Kluwer.

Wat wij doen, doen we anders dan anderen. Wij vinden niet wat je zoekt, maar wat je nodig hebt. #EigenwijsLoyaal

lees meer

Contactpersoon Jeroen Breedijk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Java Software Developer in Den Haag