Vacature Java developer met backend (PostgreSQL) kennis - Den Haag

Den Haag

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Momenteel zoeken ze een Java developer met minimaal twee jaar ervaring in backend development. Men ontwikkelt zowel on-premise, web- als Cloud-applicaties. Daarnaast hebben ze een Mobile team inhouse wat zich richt op zowel iOS als Android development. Jij komt terecht in een Java team bestaande uit ervaren mensen die veel kennis van Java hebben. Voor de backend maken ze gebruik van PostgreSQL.

Je komt onder andere te werken aan een applicatie dat vorig jaar is gelanceerd en wat zeer goed is ontvangen door gebruikers in binnen- en buitenland. Binnen de telecombranche is dit een baanbrekend product geweest. Dit betreft een webportal waarmee resellers van het bedrijf de software applicaties kunnen configureren en beheren.

Daarnaast zul je dus ook betrokken zijn bij de ontwikkeling van Cloud-applicaties en is het geen probleem wanneer je deze ervaring nog niet hebt, je krijgt de kans om hiermee aan de slag te gaan. Een bijzondere kans om dus de allernieuwste technieken in developmentland te ontdekken. 

Het wordt als een absolute pre gezien wanneer je ervaring hebt met client-server applicaties, security, reliability, scalability. Hetzelfde geldt voor C en Linux. 

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt een HBO of WO diploma met IT-component
- Minimaal 2 jaar ervaring met backend development (PostgreSQL)
- Ervaring met Agile werken
- Ervaring met C en Linux is een pre
- Ervaring met client-server applicaties, security, reliability, scalability is eveneens een pre
- Je hebt een passie voor development

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken voor een informele, groeiende organisatie met hoge ambities, prima arbeidsvoorwaarden en zeer goede groeimogelijkheden.
Het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring maar reikt tot zeker 5000 euro per maand.

Daarnaast krijg je direct een vast contract (uniek in deze tijd!), kun je zelf je devices kiezen, kun je opleidingen/trainingen volgen, groei je elk jaar in functie en salaris en kom je in een team terecht waar je veel kunt leren van je collega's en kennisdeling van groot belang is.

Interesse in deze hele prettige werkgever waar het verloop nagenoeg nihil is?
Dan ontvang ik graag je sollictatie + CV op [email protected]areervalue.nl. Ook kun je mij bereiken op 06-15490856.


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Tim Vonk of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze groeiende organisatie in omgeving Den Haag is op zoek naar een Backend Java developer. Het bedrijf kent inmiddels een kleine 50 personen, veelal hooggeschoolde It'ers, die gezamenlijk complexe applicaties ontwikkelen voor de internationale telecommunicatiebranche. Waar voor veel bedrijven de huidige pandemie voor veel problemen zorgt, kent deze organisatie juist de beste periode uit haar bestaan gezien het feit dat ze de tools ontwikkelen waarmee bedrijven en haar medewerkers op een efficiente en gebruiksvriendelijke wijze met elkaar in contact blijven. Het gaat zo goed dat ze inmiddels ook naar het buitenland aan het uitbreiden zijn qua sales; alle development werkzaamheden vinden echter gewoon plaats op kantoor in Nederland. 

Het bedrijf staat te boek als progressief, informeel en heeft het oog om vaste werknemers te werven voor de lange termijn. Dat betekent dat ze veel investeren in haar werknemers, dat je direct een vast contract kunt krijgen bij aanvang van je dienstverband, dat je veel mogelijkheden krijgt om te leren en te groeien en dat ook het salaris boven marktconform is. 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!