Vacature Applicatiebeheerder en -ontwikkelaar document management - Den Haag

Den Haag

Werken voor Nederland
 • Werken voor Nederland Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Heb jij affiniteit met document management systemen en geeft het je energie om de continuïteit van applicaties te waarborgen door proactief in te spelen op verstoringen en oplossen van incidenten? Heb je ambitie om door te groeien als low-code ontwikkelaar? Dan zoekt DICTU jou!

Je bewaakt de stabiliteit, beschikbaarheid, kwaliteit en continuïteit van de applicaties. Je helpt mee aan het oplossen van tweede en derdelijns incidenten en wijzigingen binnen gestelde normen. Je onderhoudt de technische documentatie. Je hebt regelmatig contact met de gebruikersorganisatie en Infrastructuurteams. Je bent aanspreekpunt over de technische werking van de toegewezen ICT-componenten vanuit de verschillende rollen, kent deze componenten zeer goed en kan ook over de grenzen ervan heen kijken.

Je hebt meerjarige ervaring in verschillende rollen, diepgaande kennis van de ICT-componenten / businessprocessen en vormt een natuurlijk aanspreekpunt voor functionele applicatiebeheerders, opdrachtgevers en collega’s uit andere onderdelen van onze organisatie.

Je houdt de voor je vakgebied relevante kennis op peil door middel van permanente educatie. Je volgt en onderzoekt de trends en ontwikkelingen in het werkgebied en je participeert actief in kennisdeling met collega’s. Je bent gericht op samenwerking binnen het team, andere afdelingen en klanten.

lees meer

Functie-eisen
 • Afgeronde HBO opleiding, in een relevante ICT richting.
 • Professional ITSM control of IT Services.
 • Minimaal 5 werkervaring als technisch/operationeel applicatiebeheerder en ontwikkelaar.
 • Aantoonbare affiniteit met document en workflow management.
 • Kennis van en ervaring met procesmodelering.
 • Kennis van en ervaring met Agile/Scrum werken.
 • Ervaring met Oracle, Windows omgevingen, moderne netwerken en cloud omgevingen.
 • Bereidheid je verder te ontwikkelen in OpenText producten: eDOCS, Content Suite platform, AppWorks.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Daarnaast ben je analytisch en planmatig sterk, besluitvaardig en flexibel. Je hebt goede antennes voor wat er speelt binnen een organisatie en weet op verschillende niveaus goed met mensen samen te werken. Je hebt ervaring met vertaling van klanteisen naar technische specificaties. Ook beschik je over goede communicatieve vaardigheden en weet je goed uit te leggen wat wel en niet mogelijk is.

Tenslotte heb je ervaring met werken volgens Agile/Scrum principes en methodieken in een op DevOps georiënteerde organisatie. Uiteraard ben je leergierig en innovatief en zorg je dat je altijd op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.756 - € 4.430 p/m
Overige info
 • Salaris­niveau schaal 10
 • Maand­salarisMin €2.756 – Max. €4.430 (bruto)
 • Dienst­verband Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • Minimaal aantal uren per week 32
 • Maximaal aantal uren per week 36

Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

Inschaling voor deze functie vindt plaats op basis van kennis en ervaring. De werkzaamheden vinden voorlopig plaats vanuit huis met behulp van digitale hulpmiddelen.

Na sluitingsdatum zal de vacaturetekst en de gegevens van de vacaturehouder online niet meer zichtbaar zijn. Om te voorkomen dat je deze moet opvragen, verzoeken wij je de vacaturetekst te downloaden en te bewaren.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Als een van de grootste werkgevers van ons land biedt de Rijksoverheid een enorme diversiteit aan werk. Maar waar kom je nu precies terecht als je bij de Rijksoverheid komt werken?

Meer dan 90.000 mensen werken bij de Rijksoverheid. Jong, oud, starter, senior, divers en inclusief. Van mbo tot wo-niveau. Binnen heel verschillende vakgebieden. Eén ding hebben ze gemeen: ze willen serieus werk maken van Nederland. Lees hun verhalen waarin zij zelf vertellen wat hun werk zo boeiend maakt.

lees meer

Contactpersoon Werken voor Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatie Ontwikkelaar in Den Haag