Vacature Java Opdrachten tot wel €130.000 - s-Gravenhage - Den Haag

Den Haag

Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Freelance Software Engineers hebben vaak bewust gekozen voor deze stap voor factoren zoals vrijheid en financiën. Nu heb ik een optie waar je dit behoudt en waar ook nog eens opdrachten voor jou geregeld worden.

Het fijne is dat je opgenomen wordt in de organisatie. Hierdoor heb je alsnog het gevoel dat je echt collega’s hebt. Er wordt hier veel aandacht gestoken om een “wij-gevoel” te creëren. Als je interesse hebt dan kan je ook meedoen met trainingen, hackathons, opleidingen en uitjes.

lees meer

Overige info

Als zelfstandige wil je natuurlijk wel het reguliere financiële plaatje behouden. Hier zal je een vast (laag) bruto maandsalaris ontvangen + 70% van de gegeneerde omzet. Dit kan je verder ook samenstellen met een hoger maandsalaris, een lease auto, pensioen, vakantiegeld of hoe jij het zelf maar wilt.

Als dit verhaal je interesse wekt dan kom ik graag verder in contact!

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met één van onze collega’s. Je kunt ons bereiken via [email protected] of bellen naar 020-8203666.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken in vast dienstverband, maar naar een freelance model. Het grote voordeel aan deze optie is dat zij een ijzersterk netwerk hebben waar jij mee van kan profiteren. Als jij interesse hebt in een bepaalde opdracht zorgen zij er met een aantal telefoontjes voor dat jij bovenaan de stapel sollicitanten komt te liggen. Tijdens een persoonlijk gesprek zal je praten over waar jij enthousiast van wordt qua branche, duur, specialisatie, locatie, remote en meer. Jij bent volledig in de lead.

lees meer

Contactpersoon Puck Pieterse
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Java Developer in Den Haag