Vacature Support Medewerker ICT, Den Haag, Helpdesk, Meldkamer, CityGIS, Alarmdiensten, Support Engineer

Den Haag

CityGIS
  • CityGIS Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
"Goedemorgen met de 112- alarmcentrale. Wilt u spreken met de politie, brandweer of ambulance?” Met onze geografische software zorgen we ervoor dat de 112-hulpdiensten zo snel mogelijk ter plaatse zijn. Indirect redden we levens! Kom jij ons team versterken?

Wat ga je doen als Support Medewerker?
Jij bent dé schakel tussen CityGIS en onze klanten in de 112-markt. Dat betekent dat je contact hebt met technici van de Meldkamer, de Politie, de Brandweer en de Ambulance. Je snap dat het belangrijk is dat technische issues en vragen zo snel mogelijk worden opgelost, want in deze markt telt elke seconde!
Je krijgt dagelijks vragen en issues over onze geografische software binnen via de telefoon, remote-login en e-mail. Vanwege je technische interesse lukt het je al snel de eerste meldingen zelfstandig af te handelen. Daar waar nodig schakel je met je collega’s op de Support-, Sales-, en Techniek afdeling.
Daarnaast verwachten wij dat je een proactieve bijdrage levert aan het tijdig signaleren van storingen en problemen bij onze klanten, maar ook voor de afdeling waar je werkzaam bent.

Kortom een zeer veelzijdige functie waarmee je een bijdrage levert aan een van de belangrijkste markten van Nederland!

lees meer

Functie-eisen Wat vragen we van jou?
  • Je hebt een opleiding gevolgd in de richting van ICT, niveau MBO 4 of HBO;
  • Je hebt al ervaring opgedaan op netwerkgebied;
  • Je hebt kennis van Microsoft Server en Microsoft Windows;
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.
Mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk, is werkervaring in een vergelijkbare rol en/of ervaring met databases als MySQL en MS SQL server.
Het aanleveren van een VOG is onderdeel van de procedure
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info Wat krijg je ervoor terug?
Salaris! En naast een pensioenregeling en een reiskostenvergoeding bieden we je een plekje in ons ambitieuze team. In het bedrijf heerst een informele, gezellige werksfeer. We maken regelmatig uitstapjes met z’n allen en in ons mooie kantoorpand in hartje Den Haag is altijd gezelligheid te vinden! We groeien snel als bedrijf, wat maakt dat er voor jou ruimte is om intern door te groeien en je op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.

Heb je interesse in deze functie?
Je weet het, elke seconde telt! Solliciteer daarom snel. We ontvangen graag je CV en motivatie via [email protected] Voor aanvullende informatie kan je contact opnemen met onze HR-afdeling via 085 487 8221. Je mag hierbij vragen naar Renée de Nooij (HR Adviseur).  
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving CityGIS, een Nederlands bedrijf met de hoofdvestiging in Den Haag. Onze missie is het leveren van de best mogelijke Geografische Coördinatie & Informatie Systemen aan de professionele markt. De markt waar elke seconde telt; Openbare Orde en Veiligheid.

Onze producten vormen een solide en geïntegreerd geheel van efficiënte oplossingen voor 112-meldkamers en voertuigen. Brandweer, Ambulance, Politie en ook Recherchediensten maken veelvuldig gebruik van CityGIS systemen. Tijdens grootschalig optreden, interregionale-, interdisciplinaire-, internationale samenwerking en rampenbestrijding tonen de CityGIS systemen dan ook hun grote kracht in het beschikbaar maken van de juiste informatie op het juiste moment aan de juiste betrokken persoon.

CityGIS is zich bewust van haar maatschappelijke invloed en ziet maatschappelijke verantwoordelijkheid als vanzelfsprekend. Je ziet dit terug in alles wat wij doen: in onze projecten, in onze organisatie, zowel direct als indirect. Dit betekent dat innovatie, een open en integere stijl van zaken doen, klantvriendelijkheid, maar zeker ook de zorg voor veiligheid, milieu en duurzaam ondernemen wezenskenmerken zijn in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Voor meer informatie zie onze website.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!