Vacature ICT Coördinator - Den Haag

Den Haag

Stichting Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC)
 • Stichting Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving De functie van ICT Coördinator is een nieuwe rol binnen onze organisatie. Als ICT Coördinator ga je samen met de Manager ICT de komende jaren een digitaal systeemlandschap voor de gehele internationale organisatie ontwerpen, optimaliseren en implementeren op basis van wensen/behoeften van de organisatie en ontwikkelingen op ICT-gebied. Samen met de gebruikers, managers en de Manager ICT gaat de ICT Coördinator aan de slag om de huidige systemen en applicaties te verbinden en te optimaliseren. Je draait verschillende projecten langs elkaar en bent hierbij de interne projectmanager. Daarnaast verleent de ICT Coördinator interne operationele ondersteuning op het gebied van ICT en faciliteert hij/zij de medewerkers met alle ICT-middelen die zij nodig hebben. Het ICT team bestaat uit een Manager ICT en een ICT Coördinator. 
 
Vanwege het dynamische internationale karakter van de organisatie is de ICT-omgeving van NBTC gebaseerd op Microsoft (365) Cloud technologie met afdelingsspecifieke SaaS-applicaties. Locatieonafhankelijk werken zit al jaren in het DNA van de organisatie. De gehele organisatie maakt gebruik van mobiele devices (laptops, tablets en telefoons) om toegang te krijgen tot de data, samen te werken en online te vergaderen.  
 
Vanuit de ICT-afdeling ondersteunen wij alle vestigingen van NBTC. Gelet op de locatie van de vestigingen en de tijdzones zijn de werkzaamheden niet alleen gedurende de standaard kantoortijden. Een flexibele instelling is dus benodigd.  

Wat ga je doen? 
De ICT Coördinator richt zich op strategische (15%), tactische (50%) en operationele (35%) werkzaamheden binnen het ICT-team. De doelen zijn:  
 1. Het uitvoeren van ICT (gerelateerde) projecten en de borging van de kennis en architectuur door goede projectdossiers, documentatie, etc. teneinde de juiste randvoorwaarden te creëren voor realisatie van projecten/veranderingen binnen de organisatie. 
 1. Het leveren van 1e lijns ondersteuning en beheer t.b.v. de Cloud en kantoorautomatisering (KA) omgeving voor alle ICT-diensten en producten binnen de gehele organisatie. Verantwoordelijk voor de analyse van incidenten, bepaalt de oorzaken die hieraan ten grond slag liggen en coördineert het oplossen van terugkerende incidenten (problems).  
 1. Bijdragen aan de ontwikkeling van innovatieve ICT-oplossingen voor de NBTC ICT-omgeving en SaaS-applicaties, zowel technisch als functioneel. Hierbij ligt de nadruk op ontwikkelingen binnen het Microsoft 365 platform en aanverwante applicaties. 
 1. Het adviseren van de organisatie op de (on)mogelijkheden van bestaande en/of nieuwe ICT-oplossingen welke vervolgens een positieve bijdrage leveren aan de realisatie van de organisatiedoelstellingen.  

lees meer

Functie-eisen Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en 2 – 4 jaar soortgelijke werkervaring. Je bent een aanpakker met een pragmatische instelling die zowel op operationeel als tactisch niveau kan opereren. Door je ervaring met operationele vraagstukken ben je in staat om nieuwe systemen en applicaties naar een hoger niveau te tillen. Je volgt de ontwikkelingen in de IT-markt, haalt behoeftes en informatie op bij de gebruikers, doet verandervoorstel-len en neemt de gebruikers mee in de door jouw mede geïnitieerde veranderingen. Je beschikt over een proactieve instelling op het gebied van technisch en functioneel beheer van de ICT-omgeving 
 
Verder zien wij graag bij jou: 
 • Goede projectmanagement- en adviesvaardigheden 
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels 
 • Een hands on mentaliteit met een helicopterview 
 • Kennis van applicaties in de Microsoft Office 365 suite. Azure AD, InTune, Exchange, SharePoint, etc 
 • Kennis van Powershell 
 • Kennis van Apple en Android devices 
 • Kennis van Audiovisuele technieken en online meetings 
 • Kennis van internationale standaarden op het gebied van Cloud technologie, infrastructuur & security 
 • ITIL 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.850 - € 3.700 p/m
Overige info Ons aanbod 
• Arbeidsovereenkomst voor 32 - 40 uur, in eerste instantie voor de duur van één jaar  met uitzicht op een  vast dienstverband 
• Salaris tussen de € 2.850,- en  € 3.700,- bruto per maand op fulltime basis  
• Meer dan goede arbeidsvoorwaarden zoals een premievrij pensioen en bijdrage collectieve ziektekostenverzekering 
• 34 vakantiedagen  
• Volledige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer als je dagelijks met het openbaar vervoer reist 
• Uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid  
• Veel aandacht voor personal development ; zoals de mogelijkheid om trainingen en/of coaching te volgen of deelname aan events en onbeperkt leren op elk moment van de dag via een online leerplatform. 
• Hele goede informele werksfeer met regelmatig (digitale) borrels en collega's waar je blij van wordt. 
• Voorlopig werken we allemaal vanuit huis . Uiteraard krijg je van ons alles wat je nodig hebt voor een  goede werkplek: laptop, telefoon, stoel en beeldscherm. Als we straks weer naar kantoor mogen dan heb je een ideale werkplek op een paar minuten lopen van Station Ypenburg. Met een fantastisch uitzicht over Den Haag! 

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende rol?  
Als je overtuigd bent van je eigen kwaliteiten en een goede bijdrage kunt leveren in de komende jaren aan het ontwerpen, optimaliseren en implementeren van een digitaal systeemlandschap dan komen wij graag met je in contact!  
 
Reageer voor 1 oktober 2021 met motivatie en C.V. via [email protected] 
 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gilbert van den Andel, Manager ICT, via (+31) (0)70 370 57 05. 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Als de nationale destinatie management-organisatie zorgt het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) voor een landelijke visie op de ontwikkeling van de bestemming Nederland. We zetten ons land (inter)nationaal op de kaart en trekken waardevolle bezoekers aan. Op basis van die landelijke visie verbindt en faciliteert NBTC steden, streken, bedrijven en andere partijen in de gastvrijheidssector en daarbuiten.

Onze teams houden zich bezig met onder meer strategieontwikkeling, onderzoek, bestemmingsontwikkeling en de marketing voor het merk Nederland als bestemming voor zowel toeristische als zakelijke bezoekers. Gezamenlijk geven we zo richting aan een leefbare, geliefde en waardevolle bestemming Nederland, voor bewoners, bezoekers en bedrijven.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ICT Coordinator in Den Haag