Vacature Junior Android developer - Den Haag

Den Haag

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Droom jij van een baan als Game developer? Ben jij sterk met Android?

Wij zijn op zoek naar een Android ontwikkelaar die iets wil gaan doen met zijn carrière. In ons mooie, hypermoderne en sfeervol ingerichte kantoor in Den Haag werken wij aan ons meesterwerk. Het meest gespeelde online voetbal spel ter wereld. Op dit moment werken wij met 40 collega’s dag in dag uit om dit spel groter, beter, sneller en aantrekkelijker te maken. Ons Android team wil iemand met in ieder geval 1 jaar ervaring als Android developer aannemen. De ontwikkelingen vinden dagelijks plaats en met een veel gespeeld spel (5 miljoen actieve spelers) moet je dan ook anticiperen op deze veranderingen.


Functie

Ons team van Android developers is dagelijks bezig met het verzorgen van de Android variant van ons spel, het ontwikkelen van nieuwe game modes, zorgen dat ieder device “compatibel” is, de UI en UX perfect is en alle vragen en suggesties van spelers worden gehonoreerd.

Uiteraard werk je met de laatste versie van Java en op de nieuwste, snelste systemen om de workflow positief te beïnvloeden. Ben jij goed met Android, gek op voetbal en wil je werken aan een van ’s werelds meest en langst gespeelde games? Neem dan contact op voor meer informatie.


Eisen

- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
- Minimaal een afgeronde HBO-opleiding
- Je hebt minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met Android development
- Goed op de hoogte zijn van AMDG is een must
- Je werkt graag in teamverband
- Voetbal is geen nieuwe sport voor jou
- Je hebt een drive om een product constant te willen verbeteren


Aanbod

- Hypermoderne werkomgeving
- Je gaat tussen de € 2350 en € 5000 verdienen
- Reiskosten vergoeding
- Korte lijnen met het management
- Creativiteit wordt gewaardeerd
- Intelligente collega’s om mee te sparren
- 50% pensioenbijdrage
- Nieuwe Macbook van de zaak
- Als je langer dan 2 jaar in dienst bent, kom je in aanmerking voor een winstdeling
- Ontzettend veel verschillende doorgroeimogelijkheden
- Gelijk een jaarcontract

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.700 - € 3.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Redouan el Boustati
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Android Developer in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures