Vacature Embedded software engineer - Den Haag

Den Haag

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Werken aan hightech producten, IoT en sensoren?

Wij zijn een jong bedrijf in de regio van Den Haag. Wij focussen ons op het maken van remote IoT producten. Denk hierbij aan op maat gemaakte sensoren tot IoT communicatie controllers. Momenteel bestaan we uit 25 man, waarvan 10 in het development zitten. Gezamenlijk maken we IoT producten op maat. Zo hebben wij klanten in de agrarisch sector, automotive en industrie. Een voorbeeld is onze sensoren die gebruikt worden in stations. Door middel van onze sensoren kun je voordat je een parkeergarage in gaat al weten en zien hoeveel parkeerplekken er beschikbaar zijn en waar de beschikbare parkeerplekken zich bevinden. Deze data wordt opgeslagen en kan ingezien worden vanuit een portal en dashboard. Met deze data kan de parkeergaragehouder makkelijk zien op welke tijden en momenten zij het volst zitten.

Verder zijn wij een laagdrempelige club waarbij we het vooral belangrijk vinden dat jij als developer je eigen creativiteit kwijt moet kunnen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Onze lunches doen we gezamenlijk in de kantine die overigens vergoed wordt.


Functie

Lijkt het jou leuk om te werken met low level C waarbij de focus ligt op low energy?

Als Embedded software engineer ga je voornamelijk werken met C. Echter is ook C++ belangrijk, omdat dit voor kan komen bij sensoren die op maat gemaakt worden. Wij vinden het belangrijk dat je als techneut de code zo goed mogelijk wil maken, doet aan unit testen en werkt op een CI-werkwijze. Heb jij ervaring met 3GPP radiotechnologie? Erg handig, want hier zal je vaak mee te maken hebben. Geen ervaring? Geen probleem, dit leer je on the job. We bestaan uit een club van enthousiaste techneuten die van het vak houden. Dit vinden we belangrijk, omdat we een hechte club zijn. We doen geregeld leuke dingen samen om onze teamspirit optimaal te behouden!


Eisen

Heb jij:

- Minimaal 3 jaar ervaring met low level C of C++
- HBO werk en denkvermogen
- Liefde voor het vak


Aanbod

Dan bieden wij:

- Een salaris tot € 5000 per maand
- 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
- Jaarlijkse bonus dat kan oplopen tot twee maandsalarissen
- Laptop van de zaak
- Goede pensioenregeling
- Geregelde lunch op werk
- Gezellige vrijdagmiddag borrels
- Teamuitjes

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.800 - € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Redouan el Boustati
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Embedded Software Engineer in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures