Vacature Business Intelligence specialist 36 uur (€3228-€4158) - Den Haag

Den Haag

Bibliotheekservice Passend Lezen
 • Bibliotheekservice Passend Lezen Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Los jij graag problemen op, ben je gek op het maken van rapportages en duik je graag de cijfers in? Wil je graag inzichten bieden in de data om processen te optimaliseren? Lees dan snel verder, want wie weet zoeken we jou!

De functie
Als Business Intelligence (BI) specialist ben je onderdeel van de afdeling Marketing & Communicatie en verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van rapportages en dashboards. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheer van de in de organisatie gebruikte BI systemen, deel je inzichten en adviseer je de organisatie op basis van de managementinformatie. Je fungeert als vraagbaak en sparringpartner voor het managementteam en andere collega's die gebruik maken van het BI systeem, de rapportages en dashboards.

Een greep uit de werkzaamheden:
 • Periodieke rapportages uitdraaien en deze toegankelijk maken voor de hele organisatie;
 • Input leveren voor het jaarplan en jaarverslag van Passend Lezen aangaande het BI domein;
 • Ad hoc verzoeken voor inzichten ten behoeve van projecten, initiatieven en campagnes;
 • Onderhouden van externe contacten met de leveranciers en beheerders van de BI systemen betreffende storingen en verbeterpunten;
 • Aanspreekpunt/verantwoordelijke binnen de organisatie met betrekking tot BI systemen;
 • Datakwaliteit beheren binnen de organisatie Passend Lezen;
 • Opstellen en beheren van compares om data in diverse systemen te vergelijken en verschillen op te kunnen lossen en te controleren tegen het databeleid van Passend Lezen;
 • Proactief stakeholders/interne klanten voorzien van informatie over de mogelijkheden met betrekking tot rapportages en inzichten ten opzichte van processen en projecten/releases;

lees meer

Functie-eisen Wie zoeken wij?
Wij zoeken een zelfstandige, flexibele collega die snel kan schakelen tussen projectmatig werken en de operatie. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en/of een relevante afgeronde HBO opleiding. Vanwege de huidige situatie werken we tot nader order volledig vanuit huis. Wanneer de situatie het weer toe laat is een combinatie van twee dagen thuis en de rest op kantoor mogelijk.

Je communicatieve vaardigheden zijn van groot belang binnen deze functie. Daarnaast ben je analytisch sterk en heb je een probleemoplossend vermogen. Je beschikt over een rijkgevulde toolkit met methoden en technieken voor businessanalyse zoals Business Process Model and Notation (BPMN), Unified Modeling Language (UML) en requirements engineering.
Je hebt kennis van (en liefst ervaring met) Business Process Redesign, Business Architectuur, Python, SQL en visualisatie tools als PowerBI. Verder ben je bekend met projectmethodieken als prince2, agile en scrum. Kennis van bibliotheeksystemen is een pré.
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.228 - € 4.158 p/m

Afhankelijk van leeftijd en ervaring.
Overige info Wat bieden wij jou?
Passend Lezen biedt jou een afwisselende functie voor 36 uur p/w in een informele werksfeer op een inspirerende en goed bereikbare locatie in Den Haag. De functie wordt gewaardeerd afhankelijk van leeftijd en ervaring in schaal 9 (€3228-€4158) conform de CAO openbare bibliotheken. 

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur jouw motivatie én curriculum vitae uiterlijk 22 september 2021 naar: [email protected] Voor vragen met betrekking tot de procedure of de functie kan er contact worden opgenomen met het secretariaat via: 070 3381510 of [email protected] De gesprekken vinden plaats in de week van 28 september.

Passend Lezen
Zuid-Hollandlaan 7
2596 AL Den Haag
Postbus 84010
2508 AA Den Haag
[email protected]
www.passendlezen.nl
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Over Passend Lezen
Als je blind, slechtziend of dyslectisch bent, heb je via Bibliotheekservice Passend Lezen toegang tot de mooiste romans, de spannendste verhalen en de allerleukste kinderboeken, in diverse leesvormen.

Passend Lezen is een menselijke organisatie met een informele sfeer, gevestigd in een sfeervol kantoorpand in Den Haag. Met circa 33 betrokken medewerkers streven we ernaar om zoveel mogelijk mensen met een leesbeperking toegang te geven tot de wereld van kennis en cultuur. We zijn daarom continu bezig om onszelf en onze diensten te verbeteren. Onze communicatielijnen zijn kort, we werken graag samen in projectteams en we zijn dol op innovatieve ideeën die het leven van onze klanten makkelijker maken.

Oh en niet onbelangrijk, Ajonne de lieve geleidehond van een van onze medewerkers loopt soms even een rondje over de afdeling. Heel gezellig maar hopelijk ben je dus niet allergisch.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures BI Specialist in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures