Vacature Senior Systeembeheerder - Den Haag

Den Haag

StackOps
  • StackOps Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij als Systeembeheerder verantwoordelijk zijn voor de IT omgeving en jouw bijdrage leveren aan de Culturele sector?! Lees dan snel door!


Wat ga je doen?

Het Fonds heeft diverse applicaties draaien en deze worden merendeel zelf gehost. Je komt te werken binnen een VDI omgeving i.cm. VMware Horizon en Google Suite. Zodoende wordt er gebruik gemaakt van Chromebooks, zodat de medewerkers veilig vanuit huis in de Cloud kunnen werken. Als enige Systeembeheerder ben jij hét aanspreekpunt voor je 65 collega's, adviseurs en stakeholders.

Binnen het Fonds ben jij als Systeembeheerder verantwoordelijk voor de gehele IT Infrastructuur. Kortom, jij beheert, monitort en test de omgeving. Vervolgens waarborg je de kwaliteit door de processen vast te leggen en houd je je bezig met het opstellen van de beveiligingsrichtlijnen.


Wie ben je?

- Je hebt HBO werk- en denkniveau;
- Ervaring binnen een hybride omgeving (Windows Server t/m 2019, Linux en VMware);
- Ervaring met Google Workspace, VMware Horizon en/ Voip is een grote pré;
- Je bent klant- en oplossingsgericht.


Wat mag je verwachten?

- Een salaris wat kan oplopen tot € 4.430,- obv 36 uur;
- 13e maand;
- 25 vakantiedagen;
- Een jaarcontract, met oog op onbepaalde tijd;
- Laptop en telefoon van de zaak;
- Opleidingsmogelijkheden;
- € 400,- p/j om te besteden aan Kunst & Cultuur;
- Dé kans om de IT omgeving futureproof te maken;
- Een prachtig kantoor op Den Haag Centraal.


Waar ga je werken?

Het Fonds Podiumkunsten is hét cultuurfonds voor muziek, muziektheater, dans, theater en festivals in Nederland. Het Fonds geeft namens de Rijksoverheid ondersteuning aan alle vormen van professionele podiumkunsten. Het gaat het Fonds Podiumkunsten daarbij om kwaliteit in de meest ruime zin van het woord. Naast kwaliteit spelen prestaties een steeds belangrijkere rol. Het Fonds streeft naar een podiumkunstsector die zoveel mogelijk verschillende mensen aanspreekt, raakt én midden in de samenleving staat.

Word jij hun nieuwe collega?!

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Charlotte Arbouw | tel: 070 - 2 197 197 / 06 - 28 19 30 69 |

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.430 p/m
Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Charlotte Arbouw
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Den Haag