Vacature Full stack / backend developer regio Den Haag

Den Haag

Sensornet B.V.
 • Sensornet B.V. Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving “Geluid en trillingen kunnen heel hinderlijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan vliegtuigen, piepende trams of een voorbij denderende goederentrein. Railvervoerders, universiteiten en bewoners vragen Sensornet om objectief te meten en de situatie helder in beeld te brengen. Onze meetapparatuur verzamelt daarvoor dagelijks tientallen miljoenen datapunten langs sporen en wegen, uit rijdende voertuigen, bij vliegvelden, bouwplaatsen, industrie en windmolens. Maar onze klanten zitten niet te wachten op ruwe meetdata. Help jij ons de waardevolle informatie eruit te halen en inzichtelijk te maken?“

Wat doe je als Full stack / backend developer?
Een full stack / backend developer werkt bij Sensornet aan projecten van groot maatschappelijk belang. Wij zijn specialisten in langdurig, betrouwbaar meten van geluid en trillingen. De resultaten vertalen we naar begrijpelijke en nuttige informatie voor klanten als de overheid, RET of HTM die daardoor in één oogopslag zien welke geluidsbron te veel geluid maakt of welk stuk spoor onderhoud nodig heeft. Vaak maken we de informatie ook publiek toegankelijk.
 • Jij werkt in een klein scrumteam waarin je van elkaar leert en op elkaar afstemt. Bijvoorbeeld door elkaars code te reviewen en samen terug te blikken op behaalde resultaten.
 • Jij schrijft code die de enorme brei aan meetdata dagelijks omtovert in prachtige interactieve kaarten, grafieken en tabellen in onze webapplicaties.
 • Jij bedenkt algoritmes en architectuur die oplossingen bieden voor complexe vraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan het koppelen van geluidmetingen aan specifieke vliegtuigen of aan het visualiseren van grote datasets.
 • Jij werkt met datamining technieken zoals neurale netwerken, support-vector machines en natuurlijk ook met zelf ontwikkelde tools.
 • Jij ziet waar de efficiëntie, onderhoudbaarheid en functionaliteit van onze systemen beter kunnen en neemt initiatief om zulke verbeteringen tot stand te brengen.

lees meer

Functie-eisen Het belangrijkste is dat je als full stack / backend developer dol bent op het ontwikkelen van mooie software en dat je je kennis en vaardigheden graag inzet om samen met je teamgenoten onze producten mooier en slimmer te maken. Verder zien we graag:
 • Bekendheid met een wezenlijk deel van onze software stack. Deze bestaat onder meer uit Python, PHP, Laravel, lighttpd, websockets, Perl, C, MySQL, (native) Javascript, webpack, D3, Leaflet, GitLab, SaltStack en Amazon S3. Ervaring met Linux is ook een pré.
 • Interesse in nieuwe technieken en het vermogen om deze jezelf eigen te maken.
 • Een afgeronde HBO opleiding Informatica of vergelijkbaar en enkele jaren werkervaring als full stack / backend developer .
 • Iemand die het overzicht bewaart en zorgvuldig omgaat met grote datasets.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Aantal uur per week 40 uur p/w
32 uur is ook mogelijk
Overige info
 • Wij bieden jou een uitdagende baan met volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Daarbij is onze werksfeer informeel en sta je er nooit alleen voor. Wij zijn een jonge organisatie, waarin nog veel naar eigen inzicht is vorm te geven. Sensornet is onderdeel van adviesbureau DGMR en is daarmee een kleine organisatie (9 medewerkers) in een grote!
 • Vanaf dag één krijg je een buddy. Deze maakt jou wegwijs in de organisatie en is jouw inhoudelijke vraagbaak. Ook in deze tijd van thuiswerken zorgen wij ervoor dat je goed begeleid wordt en dat je je naaste collega’s leert kennen.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop. Wij hebben onze eigen DGMR Academie met een gevarieerd aanbod aan cursussen. Tevens hebben wij een online opleidingsplatform waarbij je meer dan 150 trainingen en masterclasses kunt volgen. Daarnaast bieden we je ook de mogelijkheid om externe trainingen, bijeenkomsten en workshops bij te wonen.
 • We hebben een actieve groep collega’s en een actieve personeelsvereniging die vaak evenementen organiseert zoals een vrijdagmiddagborrel, zeilweekend, hardloopwedstrijden etc. Ook zijn er o.a. lunchwandelingen, stimuleren we het fietsgebruik en is er een persoonlijk sportbudget om met collega’s te kunnen sporten.
 • Vijf dagen per week op kantoor? Dat is wat ons betreft niet nodig. Een goede balans tussen werk en privé vinden we erg belangrijk. Bij ons krijg je alle ruimte om je werkweek zo in te richten dat het past bij jouw privéleven. Een combinatie tussen thuiswerken en het op kantoor werken is dan ook geen probleem. 
 • Wij bieden jou een werkplek waar je je snel thuis voelt. De locatie van waaruit je werkt, is ons kantoor in het dynamische centrum van Den Haag. Deze zit op 5 minuten loopafstand van het station en is ook met de auto goed te bereiken.
 • Behalve een goed salaris dat past bij de functie bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand, collectieve winstdeling, collectieve pensioenregeling met een lage eigen bijdrage, 27 vakantiedagen en een flexibel systeem waarmee je arbeidsvoorwaarden kunt uitruilen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Sensornet is gespecialiseerd in langdurige, betrouwbare metingen en de vertaling van resultaten tot effectieve informatie voor iedereen.

Laat de feiten spreken
Wij denken dat heldere informatie vanuit betrouwbare metingen voor de woon- en werkomgeving ieder blij maakt.

Knelpunten in de leefomgeving kennen verschillende belanghebbenden: de bron van hinder, mensen die gehinderd worden en de overheid die normen stelt en deze handhaaft. Het is uiteindelijk in ieders voordeel als er heldere, gedeelde informatie is over de situatie: een fundament voor een duurzame relatie met elkaar.

Zorgt voor helderheid, voor iedereen!
Duurzaam en betrouwbaar beleid is gebaseerd op verifieerbare feiten en doet daarmee recht aan alle belangen.

De bron van eventuele hinder heeft veelal een nuttige functie in de samenleving, bijvoorbeeld vervoer, bouw, productie of ontspanning. Sensornet kan met realtime metingen helderheid geven waar grenzen liggen, of waar processen optimaal bestuurd kunnen worden. We brengen in beeld of met minder maatregelen hetzelfde of zelfs een beter resultaat bereikt wordt. Waren klachten wel terecht? Houden uw medewerkers zich altijd aan de regels? Hoe lang werkt het smeermiddel tegen piepende trams?

Vaak kan veel hinder voorkomen worden met beperkte maatregelen die volgen uit helder inzicht. Zo’n reductie levert goodwill op bij de gehinderden en de overheid.

Gehinderden voelen zich niet altijd serieus genomen in wat zij ervaren. Met metingen van Sensornet wordt informatie duidelijk en objectief vastgelegd; daar kan niemand omheen. Gehinderden kunnen dan samen met de veroorzaker of de overheid aansporen tot een verbetering van de situatie. Hoeveel geluid was er vannacht en hoe lang duurde het eigenlijk? Welke pieken komen er voor en hoe vaak?

De overheid stelt regels op en zorgt voor de handhaving. Maar de overheid kan niet overal tegelijk zijn en zeker niet 24 uur per dag. Sensornet geeft continue inzicht en de rapportages komen naar ú toe. Een transparante overheid geeft partijen inzicht in de situatie: de veroorzaker gaat zelf bijsturen, burgers klagen pas als ze zien dat de norm overschreden wordt en als u dàn in actie komt, kunt u ook goed onderbouwd handelen. Hoelang is een spoorwegovergang dagelijks dicht? Gaan klachten over incidenten of is de oorzaak structureel? Hoeveel geluid maken de windmolens in de praktijk én bij welke meteocondities?

De beste sensoren, de slimste algoritmen
Wij leveren nauwkeurig gemeten waarden van de relevante bron. Voor iedereen direct inzichtelijk op hoofdlijnen en tegelijk transparant tot op detail niveau.

Langdurig en permanent meten sluit toevalligheden uit en maakt tendensen helder. Automatische analyses en rapportages zorgen ervoor dat vanuit de grote hoeveelheid aan gegevens de relevante onderdelen worden samengevat tot informatie en bovendien betaalbaar blijft. De website maakt het mogelijk om informatie snel overal toegankelijk te maken.

Sensornet ontzorgt u voor het hele project: de installatie, het onderhoud, het beheer en de ontmanteling. De resultaten zijn real-time inzichtelijk; duidelijk, transparant en helder.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Back End Developer in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures