Vacature Junior Azure .NET Developer bij leuk bedrijf! - Den Haag

Den Haag

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Jij zal terechtkomen op deze Microsoft minded ontwikkelafdeling. Zowel bedrijfswijd als binnen de ontwikkelafdeling heerst een informele sfeer. Er is sprake van korte lijnen en heldere communicatie. Dit zorgt ervoor dat jij als Junior Azure Developer in deze organisatie optimaal begeleid gaat worden. Je komt onder de vleugels van meerdere ervaren software ontwikkelaars te werken, waardoor je elke dag iets leert. Hierdoor zal je flinke stappen kunnen maken en groei je in hoog tempo uit van een Junior developer, naar een Medior Developer en hopelijk even snel door naar een Senior Developer (Architect).

Je krijgt hier te maken met alle facetten van Microsoft Development. De applicaties die hier gebouwd worden zijn bijna allemaal webbased, dus je zal in eerste instantie veel met ASP.NET Core, in combinatie met C# en daarachter een SQL database (en Microservices), werken.

Er wordt hier met zowel nieuwe als oude technieken gewerkt. Zo zijn zij bezig met het omzetten van een oudere applicatie, geschreven in VB.NET, naar de nieuwste versie van C# met Azure functions. Dit betekent dat je dus met zowel nieuwe Microsoft als oudere Microsoft technieken werkt. Dit maakt de functie heel breed, waardoor je uitstekend leert werken met alle aspecten van Microsoft Development en dit zorgt er weer voor dat jij zonder meer gaat uitgroeien tot een expert op het gebied van Microsoft Development.

Verder worden hier intern ook tools/frameworks gebouwd die vervolgens weer gebruikt worden door de ontwikkelaars zelf voor het verbeteren van de processen. Andere technieken die gebruikt worden zijn jQuery en Bootstrap. Uiteraard kun je hier ook mee werken, mocht je hier interesse in hebben.

Kortom, ben jij op zoek naar een hele diverse en uitdagende functie, waarbij jij gaat uitgroeien tot een expert op het gebied van Microsoft Development? Solliciteer dan snel!

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt een afgeronde IT-gerelateerde HBO of WO opleiding;
- Je bent een schoolverlater of je hebt maximaal zo'n twee jaar werkervaring in dit vakgebied;
- Je hebt al enige ervaring met Microsoft Development, door opleiding of door werk;
- Je wilt graag leren en flinke stappen maken;
- Je werkt graag fullstack;
- Je staat er voor open om een eigen specialisme op te pakken binnen het fullstack werken (bijvoorbeeld de front-end of juist back-end);
- Je bent bereid om je te verdiepen in de nieuwere thema's op het gebied van cloud webbased development middels C#.NET;
- Je ben communicatief sterk.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Indien jij de Junior blijkt die gezocht wordt, krijg je een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding en legendarische (buitenlandse) uitjes! Daarnaast krijg je hier de kans om dankzij professionele begeleiding keihard door te groeien. Hierdoor ligt de arbeidsmarkt straks aan jouw voeten!
 


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Ben jij net klaar met je IT-gerelateerde opleiding en op zoek naar je eerste functie als Azure .NET Developer? Wil jij je graag voor langere tijd binden aan een organisatie, zodat jij alle kneepjes van het vak kan leren en door kan groeien tot een expert op het gebied van Microsoft Development? Dan ben je bij dit veelzijdige bedrijf te Den Haag aan het juiste adres!

Binnen het development team waar jij in terecht gaat komen wordt in een Scrumteam gewerkt aan intern ontwikkelde producten. Sinds hun oprichting, inmiddels al vele jaren geleden, zijn zij bezig met het bouwen van een softwarepakket gericht op financiële zaken. Zo kunnen eindklanten met het softwareproduct van jouw potentieel nieuwe werkgever hun (online) betalingsverkeer en alles daaromheen, van betaalapparaten en het installeren daarvan, tot de administratie van transacties, regelen.

Inmiddels zijn zij met hun producten uitgegroeid tot één van de grootste spelers in deze branche. Zij leveren hun diensten en producten binnen Nederland, maar ook ver daarbuiten. In totaal werken er momenteel ongeveer 30 mensen binnen de organisatie, waarvan er zeven de ontwikkelafdeling vormen. 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Azure Developer in Den Haag