Vacature Technisch Applicatie beheerder met ruime kennis van AWS - Den Haag

Den Haag

SourceSelect Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Medior Technisch Applicatiebeheerder maak je onderdeel uit van een team die o.a. bestaat uit twee andere Technisch Applicatiebeheerders. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor waarborgen van de kwaliteit en continuïteit van de applicaties en systemen.
Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:
 • Het snel en efficiënt oppakken van incidenten en alerts van A tot Z;
  Het monitoren en optimaliseren van de performance van de systemen en systeemsoftware;
 • Het monitoren en optimaliseren van de infrastructuur, het netwerk en de applicaties die daarvan gebruik maken;
 • Het uitvoeren van technisch beheer op IT-systemen zoals het beheren, configureren en upgraden van de technische aspecten van alle componenten die nodig zijn bij het inrichten en draaien van de applicaties en systemen.
Onze klant heeft een Hybride omgeving waarin ca. de helft van de omgeving on-premise is en op AWS draait en het andere gedeelte wordt gehost door collega's elders in Europa. Het team is de afgelopen jaren veel bezig geweest op het gebied van AWS. De datacenter everancier heeft aangegeven de hosting willen stoppen. Onze klant heeft nu dus de keuze gemaakt om de gehele datacenter over te zetten naar AWS. Het stuk dat door de hosting partij werd beheerd zal straks ook volledig zelf worden beheert in AWS. Er zijn al voldoende werkzaamheden op het gebied van AWS binnen het huidige team, maar daar komen deze werkzaamheden dus bij. Dit is dan ook de reden dat zij op zoek zijn naar een nieuwe collega met gedegen kennis op het gebied van AWS die het team komt versterken.

Doordat onze klant werkt met de nieuwste technologieën in de cloud hebben ze je veel uitdaging te bieden. Ze bieden je genoeg ruimte om te leren en je verder te ontwikkelen in deze veelzijdige rol waarin je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hebt. Je komt te werken in een team met gedreven en getalenteerde collega's, waarbij je samen met de agile teams van onze klant werkt aan het bouwen en onderhouden van innovatieve oplossingen.

lees meer

Functie-eisen Als Medior Technisch Applicatiebeheerder voldoe je aan de volgende vereisten:
 • Je hebt een HBO opleiding afgerond in de richting van IT;
 • Minimaal 5 jaar ervaring als Technisch Applicatiebeheerder;
 • Je hebt ervaring en affiniteit met IaC (Infrastructure as Code) processen, maar ook ervaring met IaC tools zoals Cloudformation, Terraform etc;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring met AWS en minimaal 1 jaar werkervaring met Kubernetes;
 • Je bent bereid om periodiek te werken in onregelmatigheidsdiensten in de avonden of in het weekend(1 á 2 keer per maand).

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Bruto Max. € 4.000 p/m
Overige info Als Medior Technisch Applicatiebeheerder kun je rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:
 • Een salaris tot € 4.000 bruto per maand op basis van 36 uur;
 • 8% vakantiegeld;
 • Een vergoeding bij onregelmatigheidsdiensten;
 • Een eindejaarsuitkering;
 • Een winstdelingsregeling;
 • Korting op een abonnement bij de sportschool;
 • Persoonlijk keuze budget waarmee je bijvoorbeeld kunt sparen voor extra verlof of je vakantiegeld flexibel kunt laten uitbetalen;
 • Mogelijkheid tot deelnemen aan een Learning & Development programma;

lees meer

Bedrijfsomschrijving Onze klant bevindt zich in de mediabranche, bestaat al 200 jaar en bestaat uit meer dan 350 professionals. Het bedrijf is onderdeel van een Europees concern en is bezig met de transitie naar software leverancier. Ze werken met verschillende scrumteams aan nieuwe en nog te releasen applicaties. Ze combineren hoge kwaliteit content met slimme technologie en training. Ze werken nauw samen met klanten om hun werk effectiever, efficiënter en leuker te maken. Je komt terecht in een team dat zich specifiek met de eerst ontwikkelde applicatie bezig houdt, en gaat samen werken met Architecten, Consultants, Support, klanten en andere applicatie en functioneel beheerders. De afdeling bestaat uit mensen van alle leeftijden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures AWS Data Engineer in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures