Vacature Medewerker servicedesk (facilitair) - Den Haag

Den Haag

RGN-hoofdkantoor Randstad
 • RGN-hoofdkantoor Randstad Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Bij TNO maak jij iedere dag mensen blij. Je helpt onze medewerkers, die op verschillende locaties in het land werken, bij het oplossen van problemen en afhandelen van vragen. Dat doe je samen met jouw 4 collega's van de Servicedesk Facilities vanuit onze locatie aan het Anna van Buerenplein naast Den Haag Centraal.

wat bieden wij jou
 • 40 uur per week
 • Vlakbij het centraal station in Den Haag
wie ben jij

Jouw taken en het klantencontact zijn enorm divers. Net zo divers als de veertig à vijftig meldingen die dagelijks binnenkomen. Alle TNO-locaties hebben namelijk hun eigen karakter en daarmee ook eigen contracten. Waar je bij het ene gebouw rekening houdt met strikte Defensieregels, heb je in een ander pand met een laboratorium te maken met specifieke veiligheidsvoorschriften. Jij weet na een tijdje precies welke regels waar gelden en zorgt er zo voor dat de facilitaire zaken bij TNO altijd goed geregeld zijn.

 •  Minimaal een
 • hbo-diploma, facilitymanagement is een pré.
 • Kennis van
 • (technische) facilitaire werkprocessen.
 • Minstens een jaar
 • ervaring met werken op een servicedesk.
 • Uitstekende
 • beheersing van het Nederlands en het Engels.
wat ga je doen

Met een oppervlakte van maar liefst 230.000 vierkante meter, zo'n 25 locaties en 250 vergaderzalen is er bij TNO altijd wat te doen. Of het nu gaat om een complexe elektrotechnische storing, het reserveren van een vergaderzaal of een verstopt toilet jij krijgt de meldingen via de telefoon, in de mailbox van de Servicedesk Facilities of via het Facilitair Management Informatie Systeem Prequest. Deze beheer je overigens met je vier collega's. Samen gaan jullie ervoor om de mailbox aan het van de dag leeg en alle telefoontjes beantwoord te hebben.

Jij schakelt voortdurend met je collega's op locaties, zoals de projectleider Techniek en de service coördinatoren. Samen zorgen jullie dat storingen zo snel mogelijk worden verholpen en verzoeken voor bijvoorbeeld nieuw kantoormeubilair worden ingewilligd. Ook verstuur je werkorders naar in- en externe uitvoerders, reserveer je vergaderruimtes en verzorg je cateringaanvragen. Verder zorg je voor een juiste registratie van de ruimtegegevens waardoor de doorbelasting van de servicekosten kan worden gerealiseerd en maak je inkooporders aan.

waar ga je werken

Je komt te werken op de TNO locatie op het Anna van Buerenplein naast Den Haag centraal.

sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature en ben je per direct beschikbaar? Solliciteer dan direct met je cv én motivatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.800 p/m
Overige info Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicedesk Medewerker ICT in Den Haag