Vacature Junior Fullstack .NET developer voor de financiële sector - s-Gravenhage - Den Haag

Den Haag

.NET Professionals
 • .NET Professionals Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Junior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Pinnen is de meest populaire manier van betalen. Jij hebt de kans om de landelijke pintransacties nog beter en sneller te maken! Eén van de grootste onafhankelijke aanbieders van elektronische betaaldiensten is namelijk op zoek naar een junior fullstack .NET developer. Lijkt het jou gaaf om binnen een dynamisch bedrijf een heleboel nieuwe dingen te leren? Lees dan snel verder!

Als junior fullstack .NET developer is deze functie de perfecte leerschool voor jou. Het team waar je onderdeel van zult uitmaken bestaat louter en alleen uit vaktoppers. Zij zullen veel van hun kennis en expertise overdragen op jou. Dit is dus een gouden kans om jezelf op het gebied van fullstack engineering verder te ontwikkelen. Wat de backend betreft zul je vooral werken met C# en ASP.NET.

lees meer

Functie-eisen

Jij bent een proactief en dynamisch persoon die fullstack bezig kan en wil zijn. Je bent helemaal de ideale kandidaat indien je:

 • Minimaal over een afgeronde HBO-opleiding beschikt;
 • Enige ervaring hebt met ASP.NET
 • Enige ervaring in Microsoft SQL hebt;
 • Werkervaring in de financiële sector is een pré.

lees meer

Overige info

Naast werken in een gave werkomgeving met leuke collega’s biedt dit bedrijf je verder een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden en voldoende doorgroeimogelijkheden. Ze zijn bereid met je mee te denken zodat jij het beste uit jezelf kan halen. Nog niet enthousiast geworden? Kijk dan hieronder! Zo bieden ze je:

 • Een mooi marktconform salaris
 • Flexibele werktijden (4x9 uur) met mogelijkheid tot thuiswerken
 • Een goede pensioenregeling
 • Een reiskostenvergoeding
 • Minstens 25 vakantiedagen
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.

Stuur snel je meest recente CV en we zullen snel contact met je opnemen. Om te solliciteren of meer informatie kun je e-mailen naar [email protected] of bel naar 020 – 820 1118.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Jouw toekomstige werkgever verkoopt betaalautomaten en heeft zijn eigen software ontwikkeld voor de betaaltransacties. In Nederland verzorgen ze voor meer dan 16.000 klanten het elektronische betaalverkeer. Er bestaat dus een grote kans dat jij al eens betaald hebt met één van hun apparaten.

Maar dit bedrijf opereert niet alleen nationaal, ook internationaal staat dit bedrijf sterk op de markt. Het bedrijf heeft een licentie gekregen vanuit De Nederlandsche Bank, waardoor internationale transacties via hen gegenereerd worden.

Klanten van dit bedrijf huren, leasen of kopen een pinautomaat. Jouw toekomstige werkgever heeft een eigen support app ontwikkeld en daarmee kunnen de klanten het apparaat zelf installeren. Met de support app kunnen klanten makkelijk en overzichtelijk de transacties inzien.

Het team dat aan de software werkt bestaat uit 26 collega’s, waarvan er 4 in het IT-team zitten en dus jouw directe collega’s worden. Onderling is de sfeer open en gezellig. Op kantoor heerst geen hiërarchie dus je kunt vanwege de informele werksfeer snel dingen gedaan krijgen. Je wordt heel vrij gelaten in je werk, waardoor je dus een grote eigen verantwoordelijkheid hebt. En zelfs in tijden van corona wordt er alles aan gedaan om toch als bedrijf leuke dingen te ondernemen. Zo eten de collega’s op vrijdag meestal buiten de deur en er staat een corona-proof barbecue gepland met het hele team!

lees meer

Contactpersoon Vivian Koning
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Full Stack Developer in Den Haag