Vacature Senior Medewerker Frontoffice FZ&IT - Den Haag

Den Haag

De Haagse Hogeschool
 • De Haagse Hogeschool
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Senior Medewerker Frontoffice FZ&IT 

Is service- en klantgericht denken voor jou vanzelfsprekend voor het goed functioneren van de Frontoffice? Oplossingsgericht werken en leiderschapskwaliteiten is je tweede natuur.  
   
Wat ga je precies doen?  
Bij de Frontoffice FZIT kunnen studenten en medewerkers terecht (face, call en click) bij storingen, vragen en wensen. Hier komen ook klachten en informatie verzoeken binnen. Studenten, docenten en medewerkers worden bij de Frontoffice op weg geholpen met uiteenlopende IT en facilitair gerelateerde vragen. 
 
Samen met je collega senior medewerker verzorg je de operationele aansturing (13-17 fte) en bemensing op de verschillende locaties in Den Haag en Delft. Het kan dus zijn dat je zelf bijspringt als het nodig is. Je hebt een belangrijke rol aan de voorkant in het optimaliseren van de dienstverlening richting onze gebruikers, de ketenprocessen en de ontwikkeling van de unit. 
Daarnaast coördineer en monitor je de voortgang van de calls. Je zorgt ervoor dat de Frontoffice calls up-to-date houdt, klanten tijdig informeert over de voortgang en afhandeling van meldingen. Als service- en klantgerichte professional denk je mee met het team om de dienstverlening nog beter met elkaar neer te zetten. De realisatie bespreek je maandelijks 1-op-1 in je bila’s met medewerkers en weet je hen in hun kracht te zetten.  
Maandelijks blik je met de collega seniors van de unit terug op de kwaliteit van onze processen, wat er opvalt in de trends en pieken in de signaleringen. Deze gegevens vertaal je naar verbeterpunten en input voor je afstemming met de betrokken teamleiders. Dat maakt je rol divers, je werkdagen zijn gevuld met genoeg interactie om op in te spelen.   

lees meer

Functie-eisen Om jou een interessante baan als senior medewerker te kunnen bieden, zien wij in jouw CV terug:  
 • Een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur Facilitair Management, IT of Hospitality);  
 • Leidinggevende ervaring en affiniteit met IT en facilitaire dienstverlening en kennis van processen tussen een Back- en Frontoffice;  
 • Kennis van servicemanagement systemen (bij voorkeur Topdesk); 
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. 
 
We willen graag dat jij succesvol wordt als senior medewerker Frontoffice. Als wij met jou in gesprek gaan, dan horen wij graag meer over: 
 • Jouw ervaringen in het zelfstandig aansturen, inspireren en op koers houden van teamleden;  
 • Het vermogen om een werksfeer te creëren waarin collega’s elkaar kunnen en durven aanspreken op zaken, zodat je als team nog beter kunt samenwerken; 
 • Wat je doet om het overzicht te behouden en snel te schakelen tussen verschillende taken.  

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.845 - € 3.920 p/m
Overige info Wat bieden wij 
 • Een arbeidsovereenkomst van een jaar met mogelijkheid van verlenging (D4), met een omvang van 1,0 fte; 40 uur per week 
 • Een salaris tussen € 2.845,48 en € 3.920,45 bruto per maand (schaal 9) bij een volledige werkweek;  
 • Lees meer over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op onze website.
 
Wil je meer weten over de dienst? 
De dienst Facilitaire Zaken & IT is primair verantwoordelijk voor alle facilitaire en IT gerelateerde dienstverlening voor het onderwijs. Wij streven naar een hoge kwaliteit van dienstverlening die efficiënt, betrouwbaar en veilig is. Met onze producten en diensten ontzorgen wij al onze gebruikers. Dienst FZ&IT is er voor alle medewerkers en studenten van De Haagse. Om scherp te blijven betrekken wij onze gebruikers uit het onderwijs en onderzoek regelmatig voor afstemming van onze (basis)dienstverlening. In een steeds sneller veranderende wereld is het onze ambitie om de nieuwste technologie te gebruiken en een differentiatie in aanbod en vorm te realiseren vanuit een internationaal perspectief. Onze dienst bestaat uit de volgende units:  
 • Innovatie & Projecten; 
 • IT Operations & Educational Services;  
 • Facility Services & Huisvesting;  
 • Klantmanagement, Frontoffice & Support. 
Ben jij onze nieuwe collega? 
Je kunt tot en met woensdag 23 juni 2021 uitsluitend direct, online solliciteren via de sollicitatiebutton op de website van De Haagse Hogeschool. We streven er naar onze sollicitatiegesprekken op de hogeschool te voeren. Uiteraard volgen we in verband met de ontwikkelingen rondom Covid-19 de RIVM-richtlijnen. Indien nodig voeren we de gesprekken online. 

Wil je meer informatie? 
Inhoudelijk? Henny Wolthuis, manager unit Klantmanagement, Frontoffice & Support via e-mail: [email protected]  
Algemeen: Marianne Hollestein, adviseur Resourcing, via 070-4458612 of via e-mail [email protected] 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

lees meer

Bedrijfsomschrijving De Haagse Hogeschool als inclusieve campus 
De Haagse Hogeschool wil een inclusieve campus zijn. Daarom staan gelijke kansen bij ons centraal en streven we naast een diverse studentenpopulatie naar een grote diversiteit aan medewerkers. Als hogeschool staan we immers midden in de samenleving en dienen we daar een afspiegeling van te vormen. Daarom hechten wij veel waarde aan het optimaal benutten van verschillende perspectieven en achtergronden van onze medewerkers. Zo vinden we nog meer aansluiting bij onze studenten en de veranderende wereld om ons heen. 
 
Wil je meer weten over de unit?  
De unit Klantmanagement, Frontoffice & Support is het loket voor de eindgebruiker. De unit levert eerstelijns ondersteuning, waarbij (persoonlijk)contact wordt gelegd bij het bieden van adviezen en oplossingen. Daar waar een probleem niet oplosbaar is, wordt een directe lijn gelegd naar de andere units van de dienst FZ&IT of andere diensten. In de unit (team Frontoffice en team Support) wordt specifiek aandacht besteed aan nabijheid van dienstverlening aan het onderwijs, onder meer door middel van facilitaire en It ondersteuning. Het team Frontoffice FZIT verzorgt de eerstelijnsafhandeling van klachten, wensen, informatie en storingen van de eindgebruiker.  

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Coördinator Support in Den Haag