Vacature Business Consultant - Den Haag

Den Haag

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Dé schakel tussen opdrachtgever en kandidaat. Jij schakelt, StarApple draait!

StarApple! Hét arbeidsbemiddelingsbureau dat zich richt op de IT-sector. Vanuit ons toffe kantoor in Den Haag opereren wij door heel Nederland. Wat klein gestart is in 2008, is ondertussen uitgegroeid tot een gerenommeerd arbeidsbemiddelingsbureau. Inmiddels hebben we al meer dan 3500 matches gemaakt en kunnen niet wachten om de volgende match te realiseren. Kom jij ons hierbij helpen?

Met een team aan gedreven Managing Consultants, Business Consultans en Candidate Consultants en zetten wij ons dagelijks in om onze opdrachtgevers en kandidaten op de best mogelijke manier te helpen. Dit doen we door deskundig advies en expertise toe te voegen aan het recruitmentproces.


Functie

Eén ding is zeker: elke kandidaat is uniek, elke opdrachtgever is uniek, dus geen dag is hetzelfde! In je eerste week wordt de klaargestoomd door een intensieve training tijdens ons onboarding-programma. Nadat je volledig bent klaargestoomd mag het echte werk beginnen.

We starten met een stand-up, dit houdt in dat elk individu in jouw team zijn agendapunten voor die dag bespreekt. Iedereen heeft een verschillende discipline en regio, maar elkaar scherp houden en een teamgeest creëren, dat is waar de stand-ups voor zijn bedoeld. You ‘ll never walk alone!

Gedurende de dag ben jij bezig om met opdrachtgevers en kandidaten om de tafel te gaan om hun behoefte te peilen. Nadat je de behoeftes in kaart hebt gebracht ga jij op zoek om ze te vervullen. Je maakt hierbij gebruik van je LinkedIn-netwerk dat met de dag groter wordt, Candidate Consultants gaan voor je aan de slag en we leren je alle mogelijkheden om de juiste match te vinden!

Naast werving en selectie van klanten, is het onderhouden van bestaande en externe contacten een belangrijk onderdeel van de functie Business Consultant. Praten op niveau met IT-specialisten is voor jou geen probleem en daarom begeleid je hen van begin tot eind in het vinden van een passende uitdaging. Heb je een match gemaakt? Dat moet gevierd worden. Geef je favoriete track door en geniet van je ‘moment of fame!’


Eisen

Omdat je in deze functie veel aan de telefoon zit en heel de dag door aan het praten bent, is het wel zo handig dat je communicatief vaardig bent. Jij haalt voldoening uit successen & wilt werken aan je toekomst.

Daarnaast beschik jij over:
• Een werk- en denkvermogen van een HBO afgestudeerde
• Eerdere ervaring in sales/recruitment (en bent hierin succesvol gebleken)
• Ervaring m.b.t. koude acquisitie
• Een scherp en creatief oplossend vermogen. Problemen zijn er immers om op te lossen!


Aanbod

Wij zorgen ervoor dat je groeit, niet elke week maar elke dag. Je teamcoach haalt zijn/haar motivatie door jou te zien groeien als recruiter. Hij, of zij, heeft het vak jarenlang beoefend en deelt graag alle fijne kneepjes van het vak met je. Daarnaast krijg jij (jaarlijks) trainging van een externe trainingsbureau gespecialisseerd in recruitment/sales. Hieronder onze voorwaarde op een rijtje:

• Een mooi basissalaris (afhankelijk van kennis en niveau)
• Een progressief bonussysteem
• 8% vakantiegeld
• 26 vakantiedagen
• Reiskostenvergoeding
• Mogelijkheid tot mobiliteitsvergoeding/leasebudget
• Sportpas van de zaak
• Eigen parkeerplaats
• Verzorgde lunch
• Veel uitjes, etentjes en goede borrels
• Bijzondere incentives (geen €25 waardebon bij een retailer)

Voel jij je aangesproken en denk je dat jij de aangewezen persoon bent voor deze functie?
Deel dan je visie en ideeën met Alexander Kooi, 06 42 78 00 26. Dan vertel ik ook graag meer over onze organisatie. Heb je geen vragen, mail dan je C.V. naar

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 3.800 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ICT Business Consultant in Den Haag