Vacature Systeembeheerder - Den Haag

Den Haag

StackOps
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij werken bij een organisatie met een groot maatschappelijk belang die zich inzet voor kunst en cultuur? Lees dan snel verder!


Wat ga je doen?

Binnen het Fonds Podiumkunsten speelt ICT een cruciale rol. Zowel de aanvragers, de interne organisatie en adviseurs vertrouwen op een goed werkende en veilig IT-omgeving. Het Fonds maakt gebruik van applicaties en host deze merendeel zelf. Je komt te werken binnen een VDI omgeving waarbij gebruik wordt gemaakt van VMware Horizon en Google Suite. Zodoende wordt er gebruik gemaakt van Chromebooks, zodat de medewerkers veilig vanuit huis in de Cloud kunnen werken.

Binnen het Fonds ben jij als Systeembeheerder verantwoordelijk voor de gehele IT Infrastructuur. Dit houdt in dat jij de omgeving beheert, onderhoudt en test. Vervolgens waarborg je de kwaliteit door de processen vast te leggen en houd je je bezig met het opstellen van de beveiligingsrichtlijnen. Tenslotte ben je ook hét aanspreekpunt voor je 65 collega's en de leveranciers.


Wie ben je?

Jij bent klantgericht en denkt in oplossingen. Jij stelt het belang van de gebruikers voorop maar verliest daarbij de doelstellingen van het Fonds niet uit het oog. Daarnaast beschik je over:

- HBO werk- en denkniveau;
- Ervaring binnen een hybride omgeving (VMware, Windows Server t/m 2019, Linux);
- Ervaring met Google Workspace, VMware Horizon en/ of Voip is een grote pré.


Wat mag je verwachten?

Een rol waarbij de uitdaging ligt om een IT-omgeving op te zetten die toekomstbestendig is. Daarnaast de volgende arbeidsvoorwaarden:

- Een salaris in schaal BBRA. Wat kan oplopen tot €4.430,- euro o.b.v. 36 uur, ingeschaald op kennis en kunde;
- Een 13e maand;
- Laptop en telefoon van de zaak;
- Opleidingsmogelijkheden;
- €400 euro p/j om te besteden aan kunst en cultuur;
- Een prachtig kantoor op Den Haag Centraal.


Waar ga je werken?

Het Fonds Podiumkunsten is hét cultuurfonds voor muziek, muziektheater, dans, theater en festivals in Nederland. Het Fonds geeft namens de Rijksoverheid ondersteuning aan alle vormen van professionele podiumkunsten. Het gaat het Fonds Podiumkunsten daarbij om kwaliteit in de meest ruime zin van het woord. Naast kwaliteit spelen prestaties een steeds belangrijkere rol. Het Fonds streeft naar een podiumkunstsector die zoveel mogelijk verschillende mensen aanspreekt, raakt én midden in de samenleving staat. Het Fonds bestaat uit circa 65 medewerkers.

IT en applicatiebeheer is ondergebracht in de afdeling subsidieondersteuning en bestaat naast een applicatiebeheerder uit een Systeembeheerder. De afdeling wordt extern ondersteund door een bedrijf voor onderhoud en beheer. Op dit moment vindt een onderzoek plaats naar het toekomstbestendig maken van de IT omgeving van het Fonds. Op basis van dit plan zal de IT omgeving vernieuwd worden, hierbij speel jij met jouw kennis en ervaring een belangrijke rol.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Joël van Duuren | tel: 070 - 2 197 197 / 06- 39 86 39 34 |

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Joël van Duuren
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Den Haag