Vacature C# Security - Den Haag

Den Haag

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij de toegangssoftware maken voor de grootste bedrijven? Dit is wat jij zoekt!

Deze organisatie uit Den Haag is bezig met een internationale opmars in de markt van software voor toegangspassen en de dienstverlening hieromheen. In 2000 is deze partij gestart met 2 man, maar zijn ondertussen uitgegroeid tot 40 man. Momenteel hebben zij het grootste gedeelte van de markt in handen en hebben de ambitie om internationaal verder te groeien richting het Midden-Oosten en de nieuwste technieken te gaan toepassen. Omdat zij achter de schermen werken is het een vrij onbekende naam, maar de grootste internationale bedrijven behoren tot hun klantenkring.

Het IT-team is onderverdeeld in een projectteam, die snel moet schakelen, meerdere releases per jaar heeft en uitsluitend maatwerk maakt. Daarnaast is er ook een development-team, die het onderhoud regelt voor de software en 1 a 2 releases per jaar heeft. Door deze teams kan er snel worden geschakeld, is deze partij flexibel en is het werk afwisselend. In deze teams werk je met ASP.NET in C#, SQL en MVC. Binnen de teams zit jaren aan ervaring en het programmeerniveau ligt erg hoog, waardoor ze op zoek zijn naar mensen die echt passie voor het vak hebben. Daarnaast moet je met verantwoording om kunnen gaan, communicatief zijn en een proactieve houding hebben.

Wat heb je nodig?

– HBO diploma
– Minimaal 3 jaar ervaring met ASP.NET en C#
– Kennis van SQL en MVC is een pré
– Je bent communicatief en hebt passie voor het vak
– Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal

Aanbod:
– Salaris € 3.500,- tot € 5.000,- (Afhankelijk van kennis en ervaring)
– 8% vakantiegeld in Mei
– Reiskostenvergoeding of OV volledig vergoed
– 25 vakantiedagen
– Goede pensioenregeling
– Leuke uitjes met het hele team

Ben jij enthousiast geworden over deze functie? Solliciteren kan door je CV (en motivatie) te sturen naar  of bel mij direct via 06-28193055.

Is dit niet direct jouw nieuwe uitdaging, maar ben je wel benieuwd wat we verder voor je kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op. Wij gaan graag het gesprek met je aan. Verder kun je via www.starapple.nl gemakkelijk een geheel eigen zoektocht opzetten om nieuwe kansen in het zicht te houden.

Contactgegevens:

Rik Braal – Consultant .NET
06-28193055// 088-3218123 //  // www.starapple.nl

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Rik Braal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C# Developer in Den Haag