Vacature Senior Applicatiebeheerder, Den Haag

Den Haag

Stichting NMVO
 • Stichting NMVO Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving In deze IT-rol kun je een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het Nationaal Medicijnen Verificatie Systeem (NMVS). Interessant? Solliciteer dan naar deze veelzijdige functie binnen het enthousiaste team van Stichting NMVO.
Meer informatie of wil je direct solliciteren bel of mail met marsha via [email protected] of  06-14860795
 
Vanuit het centrum van Den Haag werken we elke dag hard aan de veiligheid van patiënten in Nederland. We beheren het NMVS en garanderen de werking. Met dit systeem checken apothekers geleverde geneesmiddelen op echtheid. Zo voorkomen we dat patiënten gevaarlijke namaakmedicijnen krijgen. Het NMVS is in 2019 ingevoerd, maar we kijken voortdurend hoe we het systeem verder kunnen optimaliseren voor de gebruikers. Ter versterking van ons team zijn we nu op zoek naar een Senior Applicatiebeheerder, die samen met Head of Head of IT de kar wil trekken in de verdere ontwikkeling. Ben jij die energieke IT-specialist met ervaring in functioneel en technisch beheer van applicaties? Denk jij in oplossingen in plaats van problemen en staat de klant bij jou altijd op de eerste plaats? Lees dan verder!

Klantwensen vertalen naar een steeds gebruiksvriendelijker systeem
Als Senior Applicatiebeheerder ben je niet alleen verantwoordelijk voor het dagelijks beheer en de verdere ontwikkeling van het NMVS, maar ook voor de IT-zaken voor onze eigen organisatie. Altijd genoeg te doen dus. Je collega van IT Support is het eerste aanspreekpunt voor de gebruikers van het systeem bij vragen of problemen, maar jij neemt dit over als het te complex is voor de Supportmedewerker. Je neemt dan contact op met de eindgebruiker en zorgt dat alle incidenten en problemen zo snel mogelijk worden opgelost.
Verder luister je goed naar onze klanten als het gaat om hun specifieke wensen over het systeem en probeert het systeem steeds gebruiksvriendelijker te maken. Zo nodig spar je hierover je collega's of met onze leverancier of een specialist..

Concreet zijn je taken:
 • handelingen als het uitgeven van nieuwe certificaten en het opnieuw instellen van wachtwoorden;
 • oplossen van complexe vraagstukken, eventueel in overleg met de leverancier of specialist;
 • Meewerken aan de doorontwikkeling van het NMVSverder ontwikkelen van het NMVS in samenspraak met Hoofd IT;
 • het testen van het systeem;
 • beheren van onze eigen IT-faciliteiten.

lees meer

Functie-eisen Enthousiaste collega met ‘doe'-mentaliteit
In deze functie ben je de schakel tussen IT, eindgebruikers en leveranciers. Het is dan ook belangrijk dat je communicatief vaardig bent en oplossingsgericht denkt. Je bent vaak met veel verschillende zaken tegelijkertijd bezig, maar je weet goed je prioriteiten te stellen. Je ben resultaatgericht, doorgrondt problemen snel en kunt op alle niveaus adviezen uitbrengen en implementeren. Je voelt je thuis in de no-nonsense cultuur die onze organisatie kenmerkt en steekt ook zelf graag je handen uit de mouwen.

Daarnaast zou het mooi zijn als je aan het volgende voldoet:
 • minimaal 5 jaar werkervaring met functioneel en technisch beheer van applicaties;
 • ervaring met ZIS, HIS of AIS is mooi meegenomen;
 • ervaring met quality assurance procedures en het testen hiervan;
 • je bent gewend om agile en scrum te werken en je kent de ITIL-processen;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel geschreven als gesproken.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Bruto € 2.623 - € 3.546 p/m
Overige info Verantwoordelijke rol binnen een kleine gedreven club
Als je bij de Stichting NMVO aan de slag gaat kom je terecht in een kleine club enthousiaste doeners. We werken samen hard en vol enthousiasme aan het steeds beter maken van het NMVS en hiermee aan een steeds grotere patiëntveiligheid. Samen met Hoofd Head of IT ben jij de drijvende kracht achter de verdere ontwikkeling van het systeem. Als dat geen voldoening geeft! Verder vinden we het belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen in je functie. En natuurlijk dat je met veel plezier bij ons werkt!

Verder bieden we je:
 • een startsalaris tussen € 2.623 en € 3.546 bruto, afhankelijk van je ervaring;
 • mogelijkheid om vanuit huis te werken;
 • 24 vakantiedagen;
 • reiskostenvergoeding;
 • uitstekende opleidingsmogelijkheden;
 • laptop en mobiele telefoon.
Kom jij ons team versterken?
Wil jij solliciteren naar deze veelzijdige baan, waarin je al je kennis en kunde kwijt kunt? En waarmee je bovendien helpt de veiligheid van patiënten te verbeteren. Stuur dan een mail met je CV en motivatie naar Marsha Brink: [email protected] In opdracht van Stichting NMVO verzorgt Stratic de eerste selectie van geschikte kandidaten. Na een telefonische intake volgt er een videosollicitatie. Als jij een passende kandidaat lijkt te zijn, dan volgt er een kennismaking met Stichting NMVO.
We ontvangen je sollicitatie graag vóór 3 mei 2021.

Over Stichting NMVO
Stichting Nationale Medicijnen Verificatie Organisatie (NMVO) is opgericht door geneesmiddelenfabrikanten, groothandels en apothekers. De missie van Stichting NMVO is de veiligheid van patiënten in Nederland. Ons doel is dat patiënten geen vervalste medicijnen kunnen krijgen via de Nederlandse apotheken. Om dat doel te bereiken beheren wij het Nationaal Medicijnen Verificatie Systeem (NMVS) en garanderen wij de werking daarvan.
We zijn een kleine groeiende organisatie, waar we met een heel divers en informeel team hard werken aan het bereiken van ons doel. We hebben respect voor elkaar, geven elkaar de ruimte om fouten te maken en om daarvan te leren. Het motto ‘Samen sta je sterker' staat binnen onze organisatie centraal.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Over de organisatie
We zijn een kleine club met een grote taak; patiëntveiligheid bij medicijngebruik. Ons doel is dat patiënten geen vervalste medicijnen kunnen krijgen via de Nederlandse apotheken. Om dat doel te bereiken beheren wij het Nationaal Medicijnen Verificatie Systeem (NMVS) en garanderen wij de werking daarvan. Wil jij ons hiermee helpen? Dan ontmoeten we je graag!

De werksfeer
De sfeer is informeel en er is altijd ruimte voor een lolletje. Maar uiteraard wordt er ook hard gewerkt en inzet verwacht van alle collega's. Respect naar elkaar is van groot belang, net als elkaar de ruimte geven om fouten te maken. Je werkt samen met collega's van jong tot oud, ervaren of onervaren. Student of vakspecialist. Wat ons allemaal bindt is de wil om te helpen en adviseren. Uiteraard naar onze klanten, maar ook zeker naar elkaar. Het motto: ‘Samen sta je sterker' is wat ons betreft absoluut van toepassing!

Werving & Selectie partner: Stratic
Stratic (www.stratic.nl) is de werving & Selectie partner voor Stichting NMVO. Dit betekend dat alle sollicitaties via Stratic verlopen, Marsha Brink is je vaste contact persoon. Met Marsha heb je een online gesprek waarin je jouw wensen over je nieuwe baan kenbaar maakt en Marsha kan je alles vertellen over de baan bij Stichting NMVO. Vinden jullie beide dat je heel goed past bij de vacature en Stichting NMVO? Dan kom je op de shortlist en wordt je geïntroduceerd bij Stichting NMVO.
Met de Stichting NMVO ga je uiteraard ook een kennismaking aan, bij voorkeur persoonlijk op hun kantoor, als dat past binnen de huidige Corona regels. Uiteindelijk treed je direct in dienst bij de Stichting NMVO.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures 2e lijns IT Support Engineer in Den Haag