Vacature Information Security Consultant - Den Haag

Den Haag

StackOps
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wegens de uitbreiding van het team zijn wij voor onze partner op zoek naar een consultant met kennis van ISO, NEN of Cobit!


Wat ga je doen?

Met een grote interesse in complexe vraagstukken op het vlak van risico management, informatiebeveiliging en Enterprise risk management start jij de dag. Je identificeert risico's in bedrijfsprocessen en weet daarbij de juiste maatregelen te benoemen. Je houdt rekening met aspecten zoals de beveiliging van de ICT, applicaties en identity management.

Over het algemeen zit je in het bestuur van gemeentes, banken, verzekeraars en zorginstellingen. Je praat op strategisch niveau mee als het gaat om de inrichting van IT Security binnen de betreffende organisatie. Je helpt organisaties te voldoen aan de juiste beveiligingsrichtlijnen en privacy wetgeving. Daarnaast schep je de kaders, stippel je het beleid uit en adviseer je over de benodigde verbeteringen.


Wie ben je?

- Je bent enthousiast als het gaat over Cyber Security;
- Je hebt interesse in de nieuwe ontwikkelingen en diverse klant omgevingen;
- Je bent in het bezig van een afgeronde HBO of WO diploma;
- Kennis van bijvoorbeeld ISO27001 of NEN7510;
- CISM of CISSP gecertificeerd (pre).


Wat mag je verwachten?

- Een goed salaris die in lijn ligt met je ervaring. Voor deze rol betreft het €5000,- tot €6500,-;
- Een lease auto;
- Mogelijkheid om 36 uur te werken;
- 26 vakantiedagen met de optie om er jaarlijks 6 bij te kopen;
- Een goede pensioen regeling die bijna premievrij is;
- Ruimte voor studies en behalen van certificaten.


Waar ga je werken?

Met inmiddels meer dan 150 man zijn ze een belangrijk puzzelstuk geworden voor verschillende Enterprise organisaties in Nederland. Ze zien vaak dat projecten verzanden of vastlopen en proberen hier de juiste oplossingen te bieden.

Ze hebben een duidelijke focus op het einddoel en proberen met meerdere onderbouwingen de consequenties in te laten zien. Door de juiste vertaling te maken, krijgen zij bij de klant helder wat de keuzes zijn en welke gevolgen dit met zich meebrengt. Uiteindelijk willen zij de opdrachtgevers keuzevaardig maken.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Reggy Bosch | tel: 070 - 2 197 197 / 06 - 14 234 292 |

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 5.000 - € 6.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Reggy Bosch
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Security Consultant in Den Haag