Vacature IT Support medewerker, volop ontwikkelingsmogelijkheden, Den Haag

Den Haag

Stichting NMVO
 • Stichting NMVO Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving IT Supportmedewerker
Den Haag, 36 uur per week

Wil jij bijdragen aan de verbetering van de patiëntveiligheid bij medicijngebruik en je ondertussen verder ontwikkelen op IT-gebied? Bij Stichting NMVO hebben we nu een veelzijdige helpdesk-functie voor je, waarin jij het eerste aanspreekpunt bent voor alle apothekers in Nederland. Pak die kans!
Solliciteer direct en stuur Marsha Brink een mail: [email protected] of bel haar voor meer informatie 06-14860795

Vanuit het centrum van Den Haag werken we elke dag hard aan de veiligheid van patiënten in Nederland. We beheren het Nationaal Medicijnen Verificatie Systeem (NMVS), waarmee apothekers geneesmiddelen die ze geleverd krijgen checken op echtheid. Zo voorkomen we dat patiënten gevaarlijke namaakmedicijnen krijgen. Dan is het natuurlijk belangrijk dat de gebruikers altijd toegang hebben tot het systeem en er probleemloos mee kunnen werken. Om hen te ondersteunen bij vragen of storingen, zijn wij nu op zoek naar een klantvriendelijke, servicegerichte collega voor onze helpdesk. Heb jij kennis van of affiniteit met ICT en wil jij hierin blijven leren? Vind je het leuk om dagelijks veel verschillende contacten te hebben en word jij niet zenuwachtig van een beetje drukte af en toe? Lees dan verder!

Oplossingsgerichte vraagbaak voor onze klanten
Als IT Supportmedewerker heb je een belangrijke rol in het zo snel en goed mogelijk helpen van de gebruikers van het NMVS. Vriendelijk en geduldig kom je snel tot de kern van het probleem. Je handelt zoveel mogelijk zelfstandig af, maar mocht je er een keer niet uitkomen dan is dat geen probleem. Je kunt altijd terugvallen op je collega’s die je graag helpen. Naast het contact met de apothekers heb je ook veel contact met de IT/QA-specialisten bij groothandels en farmaceutische bedrijven.
Verder ga je je bezighouden met de ontwikkeling en bijhouden van een kennisbank, waar systeemgebruikers bijvoorbeeld veel gestelde vragen kunnen terugvinden. Hierdoor kunnen we niet alleen de aangesloten partijen beter helpen, maar wordt ook jouw werk een stukje efficiënter. Je hoeft immers niet telkens dezelfde vragen te beantwoorden. En zie je zelf knelpunten in het systeem of heb je ideeën om het systeem verder te verbeteren, dan krijg je van ons alle vrijheid om daarmee aan de slag te gaan.

Samengevat zijn je taken:
 • aannemen, registreren en oplossen van storingen;
 • goed uitvragen van de problemen zodat je tot een juiste interpretatie van een storing komt;
 • opzetten en bijhouden van een kennisbank.

lees meer

Functie-eisen Georganiseerde multitasker
In deze functie is het belangrijk dat je communicatief een kei bent en behoorlijk stressbestendig. Klanten nemen contact met je op als ze een probleem ondervinden en willen dat natuurlijk het liefst meteen opgelost zien. Je probeert zo goed mogelijk te helpen en blijft altijd vriendelijk en professioneel. Je zult als supportmedewerker vaak met verschillende taken tegelijkertijd aan het werk zijn, dus het is belangrijk dat je efficiënt werkt en je werkzaamheden goed organiseert.  

Daarnaast beschik je over:
 • minimaal een afgeronde mbo-opleiding op niveau 3 of 4, bij voorkeur op het gebied van ICT;
 • bij voorkeur ervaring met een CRM-omgeving;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel geschreven als gesproken.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Bruto € 2.005 - € 2.650 p/m
Aantal uur per week 36 uur p/w
Flexibele werktijden mogelijk, wil je eerst kids naar school brengen geen probleem. Gaan we samen regelen.
Overige info Volop ontwikkelingsmogelijkheden binnen een enthousiast team
Als je bij de Stichting NMVO aan de slag gaat kom je terecht in een kleine club enthousiaste doeners. We werken samen hard aan het steeds beter maken van het NMVS en hiermee aan een steeds grotere patiëntveiligheid. Maar dat betekent niet dat er geen tijd is voor een lolletje; we vinden het belangrijk dat je elke dag met plezier aan het werk gaat. En daar hoort bij dat je je moet kunnen blijven ontwikkelen.

Verder bieden we je:
 • een prima salaris tussen € 2.005 en € 2.650 bruto, afhankelijk van je ervaring;
 • reiskostenvergoeding;
 • 24 vakantiedagen;
 • uitstekende opleidingsmogelijkheden;
 • mogelijkheid om vanuit huis te werken en redelijk flexibele werktijden, omdat je privéleven daar soms om vraagt.
Kom jij ons team versterken?
Wil jij solliciteren naar deze veelzijdige en leerzame baan? Stuur dan een mail met je CV en motivatie naar Marsha Brink: [email protected] In opdracht van Stichting NMVO verzorgt Stratic de eerste selectie van geschikte kandidaten. Na een telefonische intake volgt er een videosollicitatie. Als jij een passende kandidaat lijkt te zijn, dan volgt er een kennismaking met Stichting NMVO.
We ontvangen je sollicitatie graag vóór 27 april 2021.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Over de organisatie
We zijn een kleine club met een grote taak; patiëntveiligheid bij medicijngebruik. Ons doel is dat patiënten geen vervalste medicijnen kunnen krijgen via de Nederlandse apotheken. Om dat doel te bereiken beheren wij het Nationaal Medicijnen Verificatie Systeem (NMVS) en garanderen wij de werking daarvan. Wil jij ons hiermee helpen? Dan ontmoeten we je graag!

De werksfeer
De sfeer is informeel en er is altijd ruimte voor een lolletje. Maar uiteraard wordt er ook hard gewerkt en inzet verwacht van alle collega's. Respect naar elkaar is van groot belang, net als elkaar de ruimte geven om fouten te maken. Je werkt samen met collega's van jong tot oud, ervaren of onervaren. Student of vakspecialist. Wat ons allemaal bindt is de wil om te helpen en adviseren. Uiteraard naar onze klanten, maar ook zeker naar elkaar. Het motto: ‘Samen sta je sterker' is wat ons betreft absoluut van toepassing!

Werving & Selectie partner: Stratic
Stratic (www.stratic.nl) is de werving & Selectie partner voor Stichting NMVO. Dit betekend dat alle sollicitaties via Stratic verlopen, Marsha Brink is je vaste contact persoon. Met Marsha heb je een online gesprek waarin je jouw wensen over je nieuwe baan kenbaar maakt en Marsha kan je alles vertellen over de baan bij Stichting NMVO. Vinden jullie beide dat je heel goed past bij de vacature en Stichting NMVO? Dan kom je op de shortlist en wordt je geïntroduceerd bij Stichting NMVO.
Met de Stichting NMVO ga je uiteraard ook een kennismaking aan, bij voorkeur persoonlijk op hun kantoor, als dat past binnen de huidige Corona regels. Uiteindelijk treed je direct in dienst bij de Stichting NMVO.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures 1e lijns IT Support Engineer in Den Haag