Vacature PHP Webapplicatie Ontwikkelaar - Den Haag

Den Haag

Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions
  • Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Detachering / Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Heb jij ervaring met PHP/MySQL i.c.m. met Symfony2 en angularJS?


Wat ga je doen?

Onze opdrachtgever is een klein, snel groeiend bedrijf dat zich bezig houdt met de ontwikkeling van grotere maatwerk applicaties voor verschillende sectoren. Men werkt veel met PHP/MySQL en ze dragen actief bij aan verschillende Open Source projecten.
Alle projecten voert men uit in nauwe samenwerking met hun klanten; zij kennen de te automatiseren processen; onze opdrachtgever zet dit om in een toepassing die hier naadloos op aansluit. Daarbij geloofd men in kwalitatief hoogwaardige, gedocumenteerde code, meer dan in haastwerk.
Daarnaast is men ook actief op het gebied van web hosting, zij ondersteunen verschillende bedrijven bij het oplossen van automatiseringsvraagstukken en men levert hard- en software.
Bovenal werkt men in een leuk team en doet men wat ze leuk vinden; de sfeer is ongedwongen, maar de lat ligt hoog en men volgt technologische ontwikkelingen op de voet.


Wat vragen wij?

Men zoekt een collega met een ruime, aantoonbare, ervaring in het ontwikkelen en bouwen van web applicaties, bij voorkeur in PHP/MySQL i.c.m. met Symfony2 en angularJS of een ander serieus framework. Hierbij streef je naar het maken van een kwalitatief hoogwaardig product op basis van objectgeoriënteerde ontwerpen en herbruikbare code. Onze opdrachtgever gaat een stapje verder dan de bekende “webwinkeltjes”!

Je bent goed thuis in het ontwerp van genormaliseerde relationele databases en vind het leuk om, in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers, een probleem om te zetten in een werkende database structuur en applicatie. Je kan zelfstandig werken en problemen analyseren en oplossen.

Je hebt een brede interesse; je denkt en beslist mee in alle fasen van automatiseringstrajecten. Van offerte tot gebruikersondersteuning.
Je werkt op kantoor in een enthousiast en professioneel team; men is géén detacheringsclub maar ontwikkelen eigen producten.

Jouw profiel;
• Je hebt een gedegen kennis van (OO) programmeren in het algemeen;
• Je hebt een goede kennis van PHP / (My)SQL;
• Je bent bij voorkeur goed thuis in Symfony2, Doctrine, jQuery, AngularJS;
• Je hebt een uitstekende kennis van web development technieken;
• Je bent flexibel, communicatief en leergierig;
• Je spreekt vloeiend Nederlands en goed Engels;
• Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau;
• Relevante certificaten en/of diploma’s zijn een pre.


Wat kunnen wij bieden?

Men biedt naast een leuke werkomgeving goede arbeidsvoorwaarden en veel ruimte voor eigen initiatief en studie; zo gaat men elk jaar met het hele team naar vakinhoudelijke conferentie en streven ze ernaar je in het eerste jaar de “Symfony certified engineer” titel te laten behalen! Een aanstelling tussen de 32 en 40 uur per week is bespreekbaar.

Gerco Hengstmengel
Managing Consultant | op woensdag ben ik vrij
030 303 1277


SOLLICITEER

lees meer

Bedrijfsomschrijving Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions is actief in een breed veld van dienstverlening gericht op gespecialiseerde, innovatieve en pragmatische totaaloplossingen op het gebied van Human Capital Management.

Sinds 2000 in de eredivisie van Werving, Selectie, Detachering, Consulting en Outsourcing. Iedere consultant heeft een achtergrond en netwerk in het vakgebied waarvoor zij bemiddelen. Daardoor kunnen zij, als geen ander, de juiste match maken binnen de volgende vakgebieden:

- ICT & Engineering
- Finance & Banking
- Marketing & Sales

U vertelt, wij luisteren…….
Ons concept is eenvoudig, simpel en bewezen succesvol. U vertelt, wij luisteren……. Wij onderscheiden ons door persoonlijke aandacht en begeleiding van zowel kandidaten, personeel en opdrachtgevers.

Door het inzetten van verschillende gespecialiseerde organisaties bieden wij de navolgende diensten;
- Werving & Selectie
- Detachering
- Uitzenden
- Recruitment Proces Outsourcing (RPO)

Het eerste woord is aan u
Onze diensten zijn echter niet digitaal af te nemen. In onze visie is er ook geen standaard oplossing om een goede match tot stand te brengen. Wij willen u verstelt laten staan met creatieve oplossingen en een optimale serviceverlening. Daarvoor moeten wij wel eerst uw wensen en verwachtingen weten. Daarom geven wij graag het eerste woord aan u. We komen graag langs voor een afspraak voor DÉ dienstverlening op maat.

lees meer

Contactpersoon Gerco Hengstmengel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatie Ontwikkelaar in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures