Vacature IT Project Engineer - Den Haag

Den Haag

StackOps
  • StackOps Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij voor een organisatie werken die altijd een passende technische oplossing biedt voor IT vraagstukken? Lees dan snel verder!


Wat ga je doen?

Je gaat werken voor een organisatieklanten adviseert en help bij de implementatie en virtualisatie van servers. Je gaat werken aan projecten bij klanten binnen het MKB segment met een grote tot ongeveer 500 werkplekken. Met jouw expertise op het gebied van virtualisatie, Citrix en Microsoft ben jij de sparringpartner voor de klant.

Je bent als systeembeheerder de gene die de omgeving van de klant in kaart brengt. Nadat je de omgeving in kaart hebt gebracht ga je samen met de klant een plan opstellen om de gewenste situatie schetsen. Daarna ga je de omgeving opbouwen, configureren en onderhouden. Tools en technieken die je gaat gebruiken zijn: MS 365, Azure, Citrix, Exchange, VMware, HyperV, Intune en SharePoint. Na de implementatie van de nieuwe omgeving ben jij het aanspreekpunt van de klant bij storingen en ga je ook de training aan de gebruikers geven.


Wie ben je?

- HBO werk- en denkniveau;
- Minimaal 3 jaar ervaring als systeembeheerder binnen complexe omgevingen;
- Minimaal een MSCA certificaat;
- Ervaring met Windows Servers, Azure, MS 365, VMWare, scripting en Citrix;
- Kennis en ervaring met netwerk verbindingen zoals VoIP en Cisco;
- Bereid om te reizen naar klanten.


Wat mag je verwachten?

- Salaris tot €4.500,- euro o.b.v. 40 uur;
- 25 vakantiedagen;
- Een leaseauto om klanten te bezoeken;
- Mogelijkheid om certificaten te behalen;
- Mogelijkheid om door te groeien.


Waar ga je werken?

Je komt te werken bij een organisatie die al een kwart eeuw organisaties helpt op het gebied van IT vraagstukken. Deze organisatie kan bedrijven helpen binnen elke fase op het IT gebied ontzorgt compleet. Je komt terecht in een team van hard werkende beheerders die naast het werk ook genoeg tijd samen doorbrengen en leuke dingen doen. Doordat ze de focus hebben op nieuwe technologieën vinden ze altijd een oplossing om complexe problemen op te lossen.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Joël van Duuren | tel: 070 - 2 197 197/ 06 39 86 39 34 |

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Joël van Duuren
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Projectmanager in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures