Vacature Medior Mendix developer | Duurzaamheid | Procesoptimalisatie - Den Haag

Den Haag

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Organisatie
Voor een gevestigde club in Utrecht ben ik hard op zoek naar Mendix specialisten! Het gaat hier om een kwaliteit gedreven Niche met specialisten die presteren op hoog niveau. Denk aan de top 10% van Nederland en zoeken ze nieuwe collega’s. Spreekt het jou aan om met knappe koppen op hoog niveau te presteren? Lees dan vooral verder, want ze zoeken jou!

Het gaat hier om een platte organisatie waarbij iedereen gelijkwaardig is. Ze hebben binnen het bedrijf een performance cultuur waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Als je er komt werken zijn er twee mogelijkheden. De eerste is dat je als ontwikkelaar in hun projectteam zal komen te zitten. Dat houd in dat je op hun kantoor aan de slag zal gaan. De andere mogelijkheid is dat je als consultant langsgaat bij hun klanten en dat je één dag per week bij hun op de zaak komt. Naast dit willen ze je graag helpen met je persoonlijke ontwikkeling. Ze hebben bijvoorbeeld 1 dag per week hun R&D meetings. De dag dat iedereen hun technieken onder de loep legt en hun skills zal verbeteren.

Functie profiel
Als jij hoge kwaliteit levert dan is dit de partij voor jou. Samen met je team van 5 man ga je projecten oppakken voor grote clubs in Nederland. Een bedrijfsproces verfijnen en je kennis en kunde hierin uit te oefenen. Je hebt een hoge norm op je eigen kwaliteiten en wilt alleen het beste leveren. Naast dit alles is er een fijn voordeel, namelijk de mogelijkheid om een dag thuis te werken. Dit is natuurlijk een buitenkans die (helaas) niet overal aanwezig is. Ook met de uitslaper is rekening gehouden en gaan ze pragmatisch om met hun werktijden. Zo kan je vroeg binnen komen of wat later, denk hierbij aan tijden tussen 7:30 / 9:30 uur. Verder krijg je de mogelijkheid om een lease auto te krijgen. Uiteraard mag je ook gewoon met je eigen auto, fiets of de benenwagen naar werk komen. Die keuze maak je zelf!

Verder hebben ze leuke teamuitjes waarbij ze waren varen in Amersfoort, geheel verzorgd met eten, drinken en interessante bezienswaardigheden. Daarnaast lunchen ze regelmatig buitenshuis om zo even uit de roes te komen en verfrissend aan de middag te beginnen.

Functie eisen
– Minimaal HBO afgeronde IT-gerelateerde opleiding
– Bereid om snel je Mendix Advanced certificering te behalen
– Minimaal 2 jaar aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van softwareontwikkeling / Mendix
– Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

We zijn ons bewust van het feit dat we veel vragen in deze vacature. Als je niet volledig voldoet aan de eisen, aarzel dan niet om ons toch te contacteren en de mogelijkheden te bespreken

– Salaris tot € 5.000
– 8% vakantiegeld
– 25 vakantiedagen
– Laptop en telefoon van de zaak
– Reiskostenvergoeding á € 0,19 euro per kilometer
– Pensioenmogelijkheden
– Een jaarcontract met mogelijkheid tot vaste aanstelling.

Ben jij geïnteresseerd geraakt? Bel Armand Bisoen 088 – 321 8 123 of 0638441939 voor meer informatie omtrent deze vacature of mail je cv naar 

Mocht dit niet dé baan voor je zijn, gaan we graag aan de hand van jouw wensen specifiek voor je op zoek!

27289

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 3.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Armand Bisoen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!