Vacature Medior Front-end Developer - Den Haag

Den Haag

Phind
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Beeld je eens in dat jij vanaf je bureau mijlen ver om je heen kan kijken. Dit komt doordat jij werkt in een ruimte op de 14e verdieping die alleen bestaat uit glas. Zo heb je een schitterend uitzicht over Den Haag.

Met dit prachtige uitzicht werken jullie aan een software pakket voor de gezondheidszorg. Jullie zijn er dan ook trots op dat jullie iedere dag weer iets kunnen betekenen voor veel verschillende patiënten. Doordat je werkzaam bent voor de gezondheidszorg werk jij nauw samen met organisaties in jeugdzorg, gehandicaptenzorg en ouderenzorg. Als front-end developer ben jij echt de spin in het web van het product team en heb je een hoge verantwoordelijkheid.

In totaal zijn jullie met 20 product developers. Iedere 8 weken zetten jullie een nieuwe focus sprint uit met een nieuw thema. Op dit moment zijn jullie bezig met de front-end te vernieuwen naar een API en Angular gedreven front-end. Iedere sprint wordt er weer een nieuw team gevormd van 4 tot 6 developers. Hierdoor heb jij een goede band met al jouw collega’s en daarnaast ben je ook constant aan het leren. Iedere collega heeft weer andere kennis, waardoor iedereen het interessant vindt om onderling te sparren over verschillende vraagstukken.

Er heerst een hoge flexibiliteit bij jullie op de werkvloer. Zo kun je bijvoorbeeld vrij tot 10 uur ’s ochtends binnen komen lopen en discussieert iedereen mee over de software architectuur. Jij werkt hier ook, omdat jij het prettig vind om bij een club te werken met een platte organisatie structuur. Iedereen levert zijn bijdrage aan het proces en de cultuur van de organisatie.

Eisen:

 • Je hebt sterke kennis van CSS, HTML, JavaScript
 • Kennis van Angular is pre
 • Je bent leergierig, daadkrachtig en hebt ambitie
 • Je bent een developer in hart en nieren

Aanbod:

 • Een salaris van €3000 tot €4000 afhankelijk van ervaring
 • Een werkweek van 32,36 of 40 uur
 • 8% vakantiegeld
 • 25 vakantiedagen
 • Pensioenregeling
 • Bedrijfsuitjes
 • Macbook

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 4.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie binnen een specifieke branche op het IT platform. Hierbij denkend aan het stuk software development / Database specialisten en Business Intelligence. Middels jaren lange ervaring en meer dan 40 jaar recruitment bij elkaar zijn wij een van de bekendere spelers binnen de zeer specifieke branche.

lees meer

Contactpersoon Phind
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Front End Developer in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures