Vacature Junior IT Servicedeskmedewerker Schiedam

Schiedam

Jobfinity
 • Jobfinity Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Junior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een klant in Schiedam zoeken we naar een Junior IT Service Desk Medewerker. Als servicedeskmedewerker geef je ondersteuning aan gebruikers en los je remote storingen en problemen op. Je bent het eerste aanspreekpunt de applicaties en de technische infrastructuur bij de klant.


Werkzaamheden Junior IT Servicedeskmedewerker Schiedam

De Junior IT Service Desk Medewerker geeft, vaak telefonisch, ondersteuning aan gebruikers voor vragen en het oplossen van storingen en problemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor vragen en het melden van storingen en problemen met applicaties en de technische infrastructuur. Je geeft antwoord op vragen en lost storingen en problemen op. Zo nodig worden deze zaken aan specialisten doorgegeven (de 2e-lijn). Daarnaast zorgt de Junior IT Service Desk Medewerker voor installatie en oplevering van de front-office applicaties en systemen.


Taken en verantwoordelijkheden

- Het ondersteunen van persoonlijk computergebruik
- Het beheren van configuratie-items
- Het oplossen van systeemstoringen en incidenten en het beheren van autorisaties
- Het beheren van correct gebruik van de applicaties
- Het registreren en installeren van geleverde apparatuur en programmatuurFunctie eisen

 • Voor deze functie van Junior IT Servicedeskmedewerker Schiedam zoeken we naar kandidaten met MBO/HBO werk- en denkniveau en met een afgeronde ICT opleiding.
 • Minimaal 1 jaar recente relevante werkervaring
 • Je bent servicegericht en je bent in staat tot probleemanalyse. Samenwerken, zorgvuldigheid en accuratesse zijn jou op het lijf geschreven.
Overige informatie
 • Locatie: Schiedam;
 • Start: Zo snel mogelijk;
 • Duur: 12 maanden;
 • Inzet: 40 uur. 
Voorwaarden Junior IT Servicedeskmedewerker Schiedam

Als Servicedeskmedewerker gedetacheerd worden door Jobfinity betekent dat je in dienst treedt bij Jobfinity. Bij ons staat jouw loopbaan voorop, wij bieden je namelijk diverse opleidingsmogelijkheden om jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een medewerker van Jobfinity begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonus. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens bieden wij je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Jobfinity dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.


Over Jobfinity

Als je er voor kiest om via Jobfinity gedetacheerd te worden als Servicedeskmedewerker dan treed je in dienst bij Jobfinity. Je gaat werken voor een snel groeiende, ambitieuze organisatie werken en je wordt onderdeel van een team met betrokken ICT professionals. Het uitgebreide klantenbestand van Jobfinity biedt je de mogelijkheid om ervaring op te doen als Servicedeskmedewerker binnen verschillende opdrachtgevers in heel Nederland. Daarnaast krijg je bij ons de ruimte om je aanvullende certificaten te behalen en de coaching om je naar een hoger platform te tillen. Samen met je vaste contactpersoon binnen Jobfinity stel je samen een persoonlijk carrièreplan op, waarbij jouw wensen centraal staan.

lees meer

Overige info
Marcel Goezinne
06 - 102 28 606
Bedrijfsomschrijving Wie is Jobfinity? Jobfinity IT Detachering detacheert support & beheerprofessionals binnen de IT. Naast detachering biedt Jobfinity ook detavast constructies aan van ICT professionals. Wij zijn persoonlijk bureau met een team op kantoor van vier collega's en 25 collega's die bij klanten gedetacheerd zijn. En dit is meteen wat ons ons maakt, de kleinschaligheid waardoor we kunnen gaan voor een goede band en kwaliteit naar collega's en opdrachtgevers.

lees meer

Contactpersoon Marcel Goezinne
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpdesk Medewerker ICT in Schiedam Bekijk alle soortgelijke vacatures