Vacature Front-end Developer gezocht voor bloeiende scale-up in Rotterdam

Rotterdam

Star Apple
 • Star Apple Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Maak kennis met de pionier en voorloper op het gebied van draadloze transacties. In 2007 lanceerde dit team (20 FTE) van professionele ontwikkelaars hun applicatie en kregen hiervoor internationale erkenning. Helaas was de markt nog niet klaar voor deze innovatie maar vanwege de ontwikkelingen in de markt is het product opnieuw gelanceerd. Tijdens de eerste lancering was het al gelijk duidelijk dat de techniek in de kinderschoenen al veel potentie bood. Vandaar dat er veel organisaties het stuk hardware die de transacties mogelijk maken hebben behouden voor de herlancering. Sinds deze tijd is het marktaandeel van dit bedrijf in de lift gekomen en om dit voort kunnen zetten is er werk aan de winkel.

Om deze rede zijn ze op zoek naar een Front-end Developer met een minimum van 2 tot 3 jaar werkervaring. Samen met de rest van het team ga je je richten op het verbeteren en uitbreiden van de verschillende dashboards die de software te bieden heeft. Deze worden zowel intern als extern gebruikt en zijn een essentieel onderdeel van de product/dienstverlening die ze aanbieden.

Om deel uit te maken van dit ontwikkel team moet je out of the box kunnen denken. Iemand die om kan gaan met onconventionele problemen en kan denken in innovatieve oplossingen. Wij zijn dus op zoek naar de volgende pionier.

Het team bestaat voornamelijk uit hooggeschoolde ontwikkelaars met ieder een eigen discipline. De Front-end is gebouwd met Angular en het design wordt aangeleverd voor hun eigen UX/Product Designer. Dit maakt dat het bedrijf op zoek is naar iemand die hier ervaring mee heeft, of dit heel snel kan leren.

We zijn op zoek naar jou als je

 • HBO werk en denkniveau hebt
 • Minimaal 2 of 3 jaar ervaring hebt als Front-end Developer in een professionele werkomgeving
 • Ervaring hebt met Angular
 • Je de Nederlandse taal beheerst in woord en geschrift

Voor de ideale kandidaat staat er een leuk pakket klaar, want naast een innoverende omgeving en de kans aan baanbrekende projecten te werken kun je verwachten:

 • Marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring
 • 25 vakantiedagen en vakantiegeld
 • Pensioenregeling
 • Mobiel van de zaak
 • Mogelijkheid tot thuiswerken
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden
 • Veel meer leuke benefits (zoals elke dag gratis lunch, uitjes etc.)

Are you up for this?

Wacht in ieder geval niet te lang met het sturen van je CV, want deze organisatie is hard op zoek!

Stuur je CV naar en/of bel naar 0628933647.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 4.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Danny Klerks
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Front End Developer in Rotterdam