Vacature Security Consultant / IT auditor - Rotterdam

Rotterdam

StackOps
  • StackOps Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een IT auditor met 2-3 jaar ervaring en wil je graag je RE halen of heb je die al? Vind je het leuk om bij verschillende klanten aan de slag te gaan, met als standplaats Rotterdam? Solliciteer dan nu!


Wat ga je doen?

Je gaat als IT auditor aan de slag bij veel verschillende klanten, elke klant heeft weer iets interessants om jezelf in vast te bijten. Je ondersteunt voornamelijk op het gebied van de jaarrekeningcontroles, daarnaast ben je bezig met het onderzoeken van de kwaliteit die geleverd wordt. Uiteindelijk zul je een aanbeveling doen op basis van jouw bevindingen en rapporteer je dit. Dit zal voornamelijk op de beveiliging van ICT omgevingen en financieel gebied zijn.
Klanten zitten zowel in Nederland als internationaal, volop mogelijkheden en kansen om te doen wat je interessant vindt.


Wie ben je?

Je bent een IT auditor die het leuk vindt om zijn / haar RE te gaan halen. Je kan goed met klanten sparren en je wilt jezelf gaan ontwikkelen binnen het audit vak, daarnaast beschik je over:

- Een afgeronde HBO of WO opleiding;
- Minimaal 2 of 3 jaar ervaring in IT audits, dit kunnen zowel interne als externe audits zijn;
- Communicatieve vaardigheden;
- Competenties als klantgericht- en doelgerichtheid;


Wat mag je verwachten?

Een organisatie die groeit en het belangrijk vindt dat mensen zich blijven ontwikkelen. Ze vinden heldere communicatie en korte lijnen erg belangrijk. Binnen het team zijn jonge mensen die elke dag het beste eruit halen en erg ambitieus zijn. Daarnaast zorgen ze goed voor hun collega’s, denk aan:

- Een salaris tussen de €3,000,- en €3,750,- ingeschaald op basis van kennis en kunde;
- Een leasebudget waar je een comfortabele leaseauto van kunt kiezen;
- De mogelijkheid je RE te gaan halen op kosten van de zaak;
- 25 vakantiedagen om op te laden;
- Een groeipad die je zelf kunt gaan uitstippelen;


Waar ga je werken?

Een organisatie met internationale roots en actief in 100 + landen. Ze vinden het belangrijk om alles wat ze leveren tot in de puntjes perfect te hebben, ze zoeken dus mensen die zichzelf hier in herkennen. Ze worden overal herkend aan hun expertise en kwaliteit en werken elke dag om dit te blijven leveren. Ze zoeken sparringpartners voor hun klanten om iedereen een stap voor de blijven en goed te kunnen inspelen op belangrijke ontwikkelen.

Enthousiast geworden? Neem contact op met Joost van Huizen 070 – 2 197 197 of 06 34 20 20 14

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Joost van Huizen | tel: 070 - 2 197 197 / |

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 3.750 p/m
Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Joost van Huizen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Consultant in Rotterdam