Vacature Medior Sales Consultant IT - Rotterdam

Rotterdam

Brunel Nederland B.V.
 • Brunel Nederland B.V. Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Medior Sales Consultant heb je altijd wat te doen. Jouw hoofddoel is het maken van de beste match tussen klanten en kandidaten, en daar komt nogal wat bij kijken. Jouw werk blijft niet bij het vinden en koppelen van beide partijen. Je bent ook nog eens verantwoordelijk voor het uitbreiden en onderhouden van je eigen netwerk aan kandidaten en opdrachtgevers. Dat betekent dat je continu in contact staat met beide partijen.

De kandidaat die al aan het werk is, krijgt bijvoorbeeld regelmatig een telefoontje van jouw kant. Hoe gaat het met hem? Heeft hij plezier in zijn werk? Wat zijn zijn toekomstplannen en hoe kan Brunel hem daarin helpen? Ook met de opdrachtgevers bij wie jouw medewerkers al aan de slag zijn houd jij dus goed contact. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat je een lunch met hen hebt om te bespreken hoe de werknemers het doen op de werkvloer. Je bent niet alleen maar bezig met koude aquisitie. Gezien het grote aantal mantelovereenkomsten welke Brunel IT de afgelopen jaren heeft gewonnen binnen de overheid is relatiebeheer en het uitnutten van bestaande contracten een belangrijk onderdeel van je takenpakket.

Eenmaal terug achter je bureau, tikt een recruiter je op de schouder. Zij heeft een aantal kandidaten gevonden die goed passen bij die ene functie waar je het gisteren met haar over had. Je bekijkt hun profielen en besluit direct een kennismakingsgesprek met hen in te plannen. En de rest van de dag? Daarin verstuur je nog wat beloofde documenten naar een kandidaat, maar de namiddag staat vooral in het teken van je eigen ontwikkeling. Er staat namelijk een heel interessante cursus op de planning.

lees meer

Functie-eisen

Kortom, je hebt een mega-palet aan taken en verantwoordelijkheden. Het is dus belangrijk dat je het overzicht goed kunt bewaren. En we vragen meer van je. Zo heb je in elk geval:

 • Een hbo-diploma
 • Enige ervaring in de sales en bij voorkeur in de arbeidsbemiddeling
 • Affiniteit met IT
 • Veel ambitie om te groeien in je vak
 • Een representatieve houding
 • Sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden en veel overtuigingskracht

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bij Brunel gaan we alleen voor het beste van het beste. Als jij een ervaren specialist bent met een bewezen track record, dan verwelkomen wij je heel graag in onze organisatie. Samen met jou gaan we op zoek naar de volgende stap in jouw carrière.

Wij brengen interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar. De afgelopen 40 jaar hebben wij hierin een sterk en wereldwijd netwerk opgebouwd. Wij bieden je een grenzeloze dienstverlening met uitdagende kansen. Dit doen we binnen de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie en Sales. Ook internationaal zijn er volop mogelijkheden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Consultant in Rotterdam