Vacature PHP Developer - Rotterdam

Rotterdam

Jelling IT Professionals BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving PHP Developer

Als PHP Developer ga je binnen deze organisatie in teamverband aan de slag om verschillende websites en web applicaties te bouwen van hoge kwaliteit. Het is belangrijk dat jij tijdens de ontwikkeling van deze verschillende oplossingen oog voor detail houdt.

Met een proactieve houding probeer jij je dagelijks te mengen met de wensen en behoefte van de klant. Hierin kun je dus een zeer adviserende rol inspelen en kunnen jouw ideeën beloont worden met werkelijke beslissingen.

Dit alles doe jij in PHP en jij hebt in deze programmeertaal dan ook al de enige ervaring opgebouwd in voorgaande stages of een andere vergelijkbare functie.

Verder krijg je binnen deze functie te maken met MySQL, React en Javascript.


PHP Developer

Je komt te werken binnen een van de modernste digitale bureaus. Dagelijks mag jij aan de slag met de meest nieuwe apparatuur en snelste systemen, hoe vet is dat!

Voornamelijk houdt dit bedrijf zich bezig met de ontwikkeling van webshops en websites, hiervoor zijn dus genoeg getalenteerde developers voor nodig. In samenhang met de klant wordt er dagelijks gezocht naar de perfecte oplossing. Creativiteit, design en gebruiksvriendelijkheid staan hierin hoog in het vaandel.

Naast de ontwikkeling van webshops en websites wordt er ook aandacht besteed aan de vindbaarheid, een goede website moet natuurlijk wel gevonden worden.


PHP Developer

Pas jij in het team? Dan krijg jij hiervoor:

 • Een passend salaris tussen €2200 - €2700;
 • 25 heerlijke vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
 • Veel opleidingsmogelijkheden;
 • Een zeer nette reiskostenvergoeding;
 • Een goede pensioenregeling;
 • De mogelijkheid tot het bezoeken van seminars;
 • Een budget die je zelf mag indelen;
 • De leukste feestjes en borrels met de allerleukste collega's.

PHP Developer

Jij bent onze geschikte kandidaat wanneer je:

 • Al wat enige kennis hebt opgedaan in een vergelijkbare functie;
 • Een zelfstandige werkhouding hebt;
 • Ook graag in teamverband werkt;
 • Je kennis hebt van PHP, MySQL en Javascript.

Jelling is gespecialiseerd in vacatures voor IT'ers

Kijk voor meer informatie op www.jelling.nl

Jelling IT Professionals streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.200 - € 2.700 p/m
Bedrijfsomschrijving Jelling is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling voor IT'ers en beschikt altijd over een aantrekkelijk aanbod van IT-vacatures.

Of je nu een vaste baan zoekt of op detacheringsbasis een kijkje wilt nemen in de keuken van verschillende bedrijven: wij hebben altijd een vacature die bij je past.

Als talentvol IT'er brengen we je snel in contact met interessante werkgevers en vacatures. Jouw wensen, ambities en mogelijkheden staan voorop, waardoor je verzekerd bent van een perfecte match.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures PHP Developer in Rotterdam