Vacature Als .NET Developer werken software voor Openbare veiligheid! - Rotterdam

Rotterdam

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Is de vacature Junior .NET ontwikkelaar wat voor jou?
Voor de vacature junior .NET ontwikkelaar bij deze organisatie zoeken wij een collega die ondernemend en stressbestendig is. Jij begrijpt als ontwikkelaar hoe belangrijk jouw rol is en  gaat met die wetenschap secuur en alert te werk. Daarnaast beschik je minimaal over:

– hbo werk- en denkniveau;
– Je hebt een opleidingsachtergrond Informatica
– Je bent analytisch sterk en kan algoritmisch denken;

Als Junior .NET ontwikkelaar begin jij in een ontwikkelteam met 10 ijzersterke programmeurs die op het gebied van algoritmes erg sterk onderlegd zijn. Als team werken jullie aan het ontwerp en de ontwikkeling van zowel bestaande als nieuwe web- en desktop applicaties. Deze applicaties worden toegepast door instanties binnen de openbare veiligheid. Doordat deze software in noodsituaties een belangrijke rol speelt is het van cruciaal belang dat jij op een verantwoordelijke manier aan de slag gaat. Naast verantwoord en goed doordacht programmeren bestaan jouw werkzaamheden onder andere uit:

– Het ontwerpproces tot aan het realiseren en testen van software. De werkzaamheden lopen uiteen van zeer abstracte programmeercode tot uitvoerige XAML user interfaces;
– Het bedenken van nieuwe functionaliteiten waarmee jouw werkgever zich kan blijven onderscheiden in de markt;
– Indien nodig ondersteun je de helpdesk ( vaak bestaande uit onderzoek databases en servers) en klantcontact op locatie.
– Deelnemen aan variërende projecten zoals onderhoud en foutoplossing in bestaande systemen tot uitbreidingen zoals een defibrillatorkoppeling.

Bij alle werkzaamheden wordt gebruik gemaakt van C# en Visual studio.

Wat heeft dit bedrijf jou te bieden?
Jij gaat aan de slag bij een marktleider op het gebied van mission critical software voor instanties binnen de openbare veiligheid, denk hierbij aan ambulances, politie, brandweer en de Nederlandse Meldkamer. Dit bedrijf opereert vanuit een mooi en statig kantoorpand dat tevens erg goed te bereiken is met het openbaar vervoer. Met circa 35 werknemers wordt er hard gewerkt aan het door ontwikkelen en verbeteren van software dat op wereldwijd niveau haast niet te evenaren is. Als Junior .NET ontwikkelaar krijg jij hier het volgende aangeboden:

– €2500 – € 3500 bruto per maand (afhankelijk van opleiding en ervaring);
– 8% vakantiegeld;
– Flexibele werktijden;
– 25 vakantiedagen;
– Pensioenregeling 50% bijdrage werkgever;
– Reiskostenvergoeding;
– Mogelijkheid om je Microsoft certificaten te behalen;

Daarnaast ga jij deel uit maken van een wereldwijd erkent ontwikkelteam dat binnen de openbare orde bijna geen evenaring kent. Als jij hierdoor thuis komt met een voldaan gevoel, dan kom ik graag met je in contact.

Ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging en enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dan kom ik graag met je in contact!

Bel naar 088-3218123 of mail naar

Je wordt binnen 24 uur teruggebeld!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 3.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Jordy Tichem
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Developer in Rotterdam