Vacature IT System Administrator - Rotterdam

Rotterdam

Samskip
 • Samskip
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Beschrijving van het bedrijfFunctieomschrijving

Een betrouwbare IT-infrastructuur is de ruggengraat van onze klantgerichte dienstverlening. Zorg jij er met jouw kennis van systemen en netwerken voor dat wij veilig en efficiënt kunnen blijven werken? 

Als een van de grootste transportbedrijven in Europa regelen we elke week duizenden transporten voor onze internationale klanten. Een hele klus die we zonder een vlekkeloos werkende IT-infrastructuur niet zouden kunnen klaren! Onze afdeling Technical IT Services zorgt ervoor dat iedereen binnen Samskip elk uur van de dag probleemloos zijn of haar werk kan doen. Binnen dit onmisbare team hebben we nu een vacature voor een IT System Administrator die al onze systemen en netwerken gaat onderhouden en beheren, waarbij veiligheid en gebruiksvriendelijkheid belangrijke speerpunten zijn. Ben jij die servicegerichte, proactieve en collegiale systeembeheerder die steeds blijft zoeken naar nog betere IT-oplossingen? Pak dan je kans en ga aan de slag binnen ons innovatieve IT-team.

Onderhoud en beheer met oog voor Cyber Security

Als IT Systems Administrator maak je onderdeel uit van een team van IT-professionals, waarvan een deel op ons kantoor in Reykjavik werkt waaronder ook je manager. Je houdt elke dag het functioneren van onze systemen en servers nauwlettend in de gaten en zorgt dat deze up-to-date blijven. Bij storingen of eventuele andere ICT-problemen zorg je dat deze zo snel mogelijk worden opgelost en schakel je daarvoor eventueel externe specialisten in. Daarnaast zorg je voor back-ups van gegevens en een optimale beveiliging. Cyber Security heeft je interesse en je zorgt dat je kennis hierover op peil blijft. En mocht je ideeën hebben over mogelijke verbeteringen, dan krijg je van ons alle ruimte om daarmee aan de slag te gaan. Bij Samskip houden we van proactieve medewerkers die zich willen inzetten voor een steeds betere dienstverlening en het succes van onze organisatie.

Volop ontwikkelingsmogelijkheden binnen een collegiaal team

Op de Technical IT Services afdeling heerst een echte teamspirit. Samen streven we naar de beste IT-oplossingen en willen we onze collega’s zo goed mogelijk van dienst zijn. Als het straks weer kan, organiseren we ook weer allerlei activiteiten en evenementen om dit teamgevoel nog sterker te maken. Wil je je verder ontwikkelen binnen je functie of ons bedrijf? Dat kan! Er zijn volop trainings- en cursusmogelijkheden, onder andere via ons uitgebreide e-learning platform. Daarnaast bieden we je:

 • een marktconform salaris, inclusief een dertiende maand;
 • 28 vrije dagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband;
 • een pensioenregeling;
 • reiskostenvergoeding;
 • bedrijfsfitness.

Enthousiaste en servicegerichte collega

In deze rol heb je te maken met veel verschillende collega’s op heel veel verschillende afdelingen en locaties binnen Samskip. Het meeste werk doe je vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam, maar soms is het nodig om een van de locaties te bezoeken. Dat maakt je werk natuurlijk alleen maar extra afwisselend. Het is belangrijk dat je flexibel, servicegericht en communicatief sterk bent en dat je niet snel je geduld verliest. Je kunt goed zelfstandig werken en bent nauwkeurig. Met jouw positieve, enthousiaste persoonlijkheid ben je een echte aanwinst voor het team. Daarnaast beschik je over:

 • 3-5 jaar werkervaring in network administration;
 • je hebt een opleiding Systeembeheerder of Netwerkbeheerder gevolgd op minimaal mbo-4 niveau, aangevuld met certificeringen op het gebied van serverstructuur- en cloud-technologieën;
 • kennis van ITIL;
 • kennis van en interesse in cyber security, kennis van anti-malware producten en security (firewall);
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

De systemen die we binnen Samskip gebruiken zijn onder andere: VMWare, Fortigate routers, Cisco switches, FortiAP, Forticlient EMS, VEEAM, Windows Servers (2012R2 t/m 2019), MS SQL, Office365 en Azure. Ervaring hiermee is pre.

Reageer, liefst snel!

Wat ons betreft begin je zo snel mogelijk. Solliciteer daarom snel via de "Solliciteer" button op deze pagina. Heb je nog vragen? Bel ons dan via (088) 400 1393, of stuur een e-mail naar [email protected]

Functie-eisenExtra informatie

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Rotterdam