Vacature Java developer | Regio Zuid-Holland | Junior tot Senior | Java, Spring & Hibernate | €3000,- tot €5875 - Rotterdam

Rotterdam

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij gaan werken voor de meest gezellige Java club van Nederland?

Voor een Business Partner ben ik op zoek naar een Java developer die wilt gaan werken voor een bedrijf in een gloed nieuw kantoorpand in de randstad. Gelegen aan het water waar regelmatig gebruik van wordt gemaakt op de zonnige dagen in de zomer. Hecht jij ook waarde aan de zorg in Nederland? Dit bedrijf in ieder geval wel! Zij hebben een apparaat ontwikkeld die alle cruciale medische gegevens monitort in het lichaam van de mens. Je kunt je voorstellen dat iemand op leeftijd steeds meer klachten krijgt. Hij/Zij krijgt een chip en vervolgens zendt deze chip continue informatie uit naar de apparaat. Zodra er iets niet klopt wordt er een melding verzonden naar de dichtstbijzijnde alarmcentrale of zorginstelling. Met hun product zijn ze inmiddels internationaal actief. In Nederland hebben ze meerdere vestigingen, Zuid-Holland, Amsterdam, Breda en Eindhoven. Dit bedrijf bestaat al sinds 2015 en is in een mum van tijd gegroeid naar een midden klein bedrijf in Nederland.

Heb jij ook al minimaal 1 jaar met Java gewerkt?

Dan pas jij in het gevraagde profiel! Vanwege de drukte op de werkvloer zijn we op zoek naar tenminste 1 Junior, twee Medioren en 1 Senior. Afhankelijk van je woonplaats wordt je ingedeeld bij de dichtstbijzijnde kantoor. Je komt werken in een jong bedrijf waar groei en de mens centraal staat. Je collega’s variëren van man tot vrouw, in leeftijd en ervaring. Ieder jaar stellen wij een budget beschikbaar die je zelf mag opmaken aan trainingen en cursussen. Verder hebben we elke maand een dag die je moet besteden aan het leren van nieuwe technieken of werken aan een skill.

We zien het volgende graag terug in je profiel:

 • Gedrevenheid en ambitie
 • Minimaal 1 jaar ervaring met Java (hoe meer hoe beter)
 • We hechten meer waarde aan de intentie en ontwikkeling van een persoon dan aan een papiertje. Diploma eisen hebben we niet
 • Het is een pré als je humor mee brengt in de team!

Je kunt het volgende van ons verwachten:

 • Een salaris tussen de €3.000,- en de €5.875,-
 • Een 13e maand
 • 28 + 5 ATV vakantiedagen en 9% vakantiegeld
 • Premievrij pensioen
 • Jaarlijkse trainingsbudget van €2.750,-
 • Een mobiel en laptop naar keuze
 • Netto onkostenvergoeding van €75,-
 • Mogelijkheden om tot 2 dagen per week thuis te werken
 • Meteen een vast contract
 • Reiskostenvergoeding. Heb je nu ‘groen’ vervoer (denk aan een elektrische fiets, auto of scooter) dan krijg je €100,- netto bovenop je salaris. We zien graag dat onze collega’s bezig zijn met duurzaamheid.

Ben jij geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op met Redouan (088 – 321 8 123 of 0611831994) voor meer informatie omtrent deze vacature of mail je cv naar ook kun je jouw cv uploaden op www.starapple.nl. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien. Uiteraard kan je ons ook bellen om deel te nemen aan ons netwerk. Mocht dit niet dé baan voor je zijn, gaan we graag aan de hand van jouw wensen specifiek voor je op zoek!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 6.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Redouan el Boustati
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Rotterdam