Vacature Software Tester I Medische branche I 50K - Rotterdam

Rotterdam

Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Bedrijf

Wil jij je bezighouden met het testen van unieke en vooruitstrevende medische machines waarmee je het dagelijks leven van patiënten verbeterd? Dan is deze vacature wellicht wat voor jou!

Dit bedrijf gevestigd in een prachtig kantoorpand in het centrum van Den Haag ontwikkelt machines die de inhoud van medicijnzakjes per inname moment controleert. Daarnaast zijn ze de eerste in het ontwikkelen van machines die medicijnkaarten verpakken en controleren. Hiermee draag jij eraan bij dat elke patiënt op het juiste moment van de dag het juiste medicijn inneemt, wereldwijd. Deze machines worden in 45 landen wereldwijd geleverd.

Het is een vrij jong en informeel bedrijf waar naast hard werken ook plezier hoog in het vaandel staat. Zo wordt er twee keer per jaar een gezamenlijk uitje georganiseerd.  Daarnaast kun je je uitleven in hun privé gym op kantoor en kan je iedere week deelnemen aan een gezellige vrijdagmiddagborrel.


Team

Op het kantoor in Den Haag zitten vijftig medewerkers. In het team waarin terecht komt, werk je samen met acht ervaren developers. Naast het kantoor in Den Haar heeft dit bedrijf ook nog een kantoor in Vietnam waar meerdere Software Testers zitten waar je mee zal schakelen.


Functie

Dit bedrijf werkt met complexe hard- en software om ervoor te zorgen dat de medicijnen volgens de recepten van de apotheek op de juiste manier worden verpakt. Voor deze functie zijn ze op zoek naar iemand die hun software zowel functioneel als automatisch kan testen. Alle nieuwe ontwikkelingen zijn al geautomatiseerd, echter zijn er een aantal oudere producten die nog handmatig getest worden. De verhouding verschuift dus steeds meer naar geautomatiseerd testen. Jij zal de verantwoordelijkheid hebben voor het verder automatiseren van dit proces. Een deel van de frameworks is opgezet en jij bent degene die een leidende rol hebt in het uitbreiden en verfijnen hiervan. Daarnaast komt er ook een stukje testing van de hardware bij kijken. Het bedrijf werkt in een .Net/C# omgeving, dus ervaring hiermee is een pré.


Vraag
 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • Ervaring met testautomatisering
 • Communicatief vaardig
 • Beheersing Nederlandse en Engelse taal
Aanbod
 • Inhouse
 • Salaris tot max €50.000,-
 • Mogelijkheid tot 36, 38 of 40 uur
 • 25 vakantiedagen
 • Pensioenregeling
 • OV volledig vergoed
 • Gym op kantoor
Interesse?

✉   [email protected]
✆    06 13 13 26 10 / 020 238 6984

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 4.167 p/m
Bedrijfsomschrijving Layer is hét arbeidsbemiddelingsbureau gespecialiseerd in IT Infrastructuur & Test specialisten.

Zoek je een nieuwe uitdaging voor vast dienstverband of een freelance opdracht? Layer heeft het grootste aanbod van vacatures in de regio die aansluiten bij jouw wensen en technische vaardigheden. We staan garant voor een fijne samenwerking, met onze jarenlange ervaring en betrouwbare dienstverlening. We voorzien iedere specialist van passende arbeidsvoorwaarden, dankzij onze technische- marktkennis.

lees meer

Contactpersoon Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Tester in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures