Vacature Freelance | Layer | Applicatiebeheerder Microsoft Identity Management | Per direct beschikbaar | Regio Den haag - Rotterdam

Rotterdam

Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een directe eindklant van Layer ben ik per direct op zoek naar een applicatiebeheerder in Microsoft Identity Managment. Binnen deze rol is het belangrijk dat je gebruiksondersteuning biedt en met incidenten om kan gaan. Aan jou de taak om in de IDM systemen onderhoud en beheer uit te voeren. De inhoudt van deze systemen zijn gebaseerd op Microsoft Identity Management.  Het team waarin je komt te werken is voornamelijk bezig met het beheren en ontwikkelen van de IAM-voorzieningen van verschillende afdelingen. Jou verantwoordelijkheid is natuurlijk dat de applicatie aan de afgesproken criteria blijft voldoen. Heb jij kennis met Microsoft Identity management? Ben jij een applicatiebeheerder en ben jij per direct beschikbaar? Neem dan direct contact met mij op Via [email protected] of 020-2386984!

Eisen:

HBO werk- en denkniveau
Specialist op het gebied van (technisch) Applicatiebeheerder
Kennis en ervaring met Identity Management en Microsoft Identity Manager.
Ervaring met SQL-queries en Active Directory.
Per direct of op korte termijn beschikbaar

Aanbod:

Regio:  Den Haag
Start: ZSM
Duur: 8+
Uurtarief: io

lees meer

Bedrijfsomschrijving Layer is hét arbeidsbemiddelingsbureau gespecialiseerd in IT Infrastructuur & Test specialisten.

Zoek je een nieuwe uitdaging voor vast dienstverband of een freelance opdracht? Layer heeft het grootste aanbod van vacatures in de regio die aansluiten bij jouw wensen en technische vaardigheden. We staan garant voor een fijne samenwerking, met onze jarenlange ervaring en betrouwbare dienstverlening. We voorzien iedere specialist van passende arbeidsvoorwaarden, dankzij onze technische- marktkennis.

lees meer

Contactpersoon Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatiebeheerder in Rotterdam