Vacature Product Owner Mobility - Rotterdam

Rotterdam

Greenwheels
 • Greenwheels
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wil je graag impact hebben en steden leefbaarder maken? Ben je gedreven in het identificeren van wensen en ophalen van feedback? Weet je dit te vertalen naar backlog items en om te zetten in productontwikkeling? En heb je focus op het behalen van maximale klantwaarde met je scrum team? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Product Owner Mobility
Rotterdam – 36 – 40 uur

Werk waar je trots van wordt
Dit ga je doen
Met onze software brengen we dagelijks tienduizenden gebruikers via carsharing van A naar B. Een deel van hen doet dat via verschillende MaaS-aanbieders (Mobility as a Service) en mobility hubs, die gebruik maken van onze flexibele set van API's. Als Product Owner Mobility begrijp jij wat de behoeftes van onze partners én interne stakeholders zijn. Je vertaalt deze zonder problemen naar duidelijke wensen en eisen. Je bent onderdeel van een scrum team en beheert en prioriteert je backlog. Je weegt nieuwe features, deadlines, refactoring en change requests tegen elkaar af om de komende sprints te vullen. Je werkt nauw samen met onze Product Manager Third Parties en andere interne (en externe) stakeholders. Het vertalen van de productvisie vanuit strategisch niveau naar concrete backlog items voor het scrum team en daarmee het realiseren van klantwaarde geeft jou energie!

Een greep uit
De werkdag van een Product Owner
De dag begint met een goedemorgen naar de collega's die je al tegenkomt, gevolgd door een goede bak koffie of thee. Je bent energiek om de dag te beginnen en haakt aan bij de daily standup van het scrum team. Je kijkt of jullie nog steeds op schema liggen voor het behalen van jullie sprint goal. Je bespreekt eventuele afhankelijkheden en knelpunten en de acties die nodig zijn om die op te lossen. Daarna verfijn je de prioritering op de backlog en rond je de backlog items voor de komende refinement af. Tijdens een digitale werklunch bespreek je met de Product Manager Third Parties de eisen van een potentiële nieuwe partner. Hierna controleer je met de Release Manager de komende release van de Book API om te zien of de levering aan de verwachtingen voldoet. Je hebt een afspraak met een lang lopende partner om gezamenlijk de nieuwe wensen te bespreken, om daarmee waarde toe te voegen voor zowel Greenwheels, partner als gebruiker. Voldaan kijk je terug op de dag die je tevreden afsluit. Je hebt met jouw bijdrage Greenwheels en haar partners weer verder geholpen om steden leefbaarder te maken. 

lees meer

Functie-eisen Jouw sterke punten
Die in ons ideale profiel passen
 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding en minstens 3 jaar aantoonbare ervaring als product owner met software producten;
 • Je hebt affiniteit met ICT, doorziet de werking en kracht van API's;
 • Je hebt ervaring met het opstellen van een Product Visie en kan deze vertalen naar heldere Product Roadmaps, Product Goals en Backlog items met heldere Acceptatie Criteria;
 • Je weet goed je stakeholders te managen en op de hoogte te houden van het ontwikkel proces. Je bent in staat hun eisen en wensen af te wegen en prioriteiten vast te stellen.
Als persoon ben je
 • Proactief en een probleemoplosser;
 • Behulpzaam en service gericht naar anderen;
 • Analytisch sterk en heb je aandacht voor details;
 • Op je gemak met het presenteren van complexe informatie;
 • Uitstekend in het communiceren in het Nederlands en Engels, verbaal en schriftelijk;
 • Hands-on en uitgerust met een Let's do it -mentaliteit.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.750 - € 5.500 p/m
Overige info Wat bieden wij?
Wij zorgen uiteraard goed voor je! Je krijgt bij ons een goed salaris en
 • een uitstekende pensioenvoorziening, waarvoor wij 2/3 van de premie betalen;
 • 25 vakantiedagen (bij 40 uur) en de mogelijkheid om dagen bij te kopen;
 • korting op een Greenwheels abonnement en de aanschaf van een fiets;
 • veel flexibiliteit in werkplek en werktijden;
 • opleidingsmogelijkheden die jou verder brengen;
 • een werkplek op een superleuke locatie in hartje Rotterdam, op slechts een paar minuten lopen van het Centraal Station met gratis toegang tot de fitnesszaal in ons gebouw;
 • we maken elke dag tijd voor een lekkere en gezonde gezamenlijke lunch.
Over Greenwheels
Steden leefbaarder maken, dat is wat we doen. En daar werken we bij Greenwheels elke dag hard aan. Voor elke Greenwheels-auto verdwijnen 11 andere auto's van straat, hiermee creëren we ruimte in onze steeds drukker wordende steden. Wij weten dat je niet per se een auto hoeft te bezitten om er toch gemakkelijk gebruik van te kunnen maken.
We groeien harder dan ooit, we bereiken steeds meer mensen met onze duurzame en innovatieve mobiliteitsoplossingen. We zijn een informele organisatie in hartje Rotterdam, waar het elke dag Casual Friday is. De Rotterdamse cultuur zie je terug in onze organisatie. We houden van korte lijnen en zijn pragmatisch.

Vragen of direct solliciteren?
Wil je solliciteren? Stuur dan je motivatie en CV via Bapas. Onze procedure bestaat uit twee gesprekken met daartussen een assessment.

Publicatiedatum: 1 februari 2021
Sluitingsdatum: 15 maart 2021
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Steden leefbaarder maken, dat is wat we doen. En daar werken we bij Greenwheels elke dag hard aan. Voor elke Greenwheels-auto verdwijnen 11 andere auto's van straat, hiermee creëren we ruimte in onze steeds drukker wordende steden. Wij weten dat je niet per se een auto hoeft te bezitten om er toch gemakkelijk gebruik van te kunnen maken.

We groeien harder dan ooit, we bereiken steeds meer mensen met onze duurzame en innovatieve mobiliteitsoplossingen. We zijn een informele organisatie in hartje Rotterdam, waar het elke dag Casual Friday is. De Rotterdamse cultuur zie je terug in onze organisatie. We houden van korte lijnen en zijn pragmatisch.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!