Vacature Oracle DBA Consultancy in een nieuw en modern jasje - Rotterdam

Rotterdam

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij heel graag een opdracht aangaan maar ontbreekt er op een bepaald vlak nog kennis? Geen probleem. Het behalen van certificaten en het volgen van trainingen wordt hier juist gestimuleerd en gefaciliteerd. 

Als Senior Oracle DBA Consultant ga je jouw klanten van de juiste behoeften voorzien en ben je voornamelijk bezig met het beheer van de Oracle Database. Wanneer je Middleware ervaring hebt en kennis hebt van Oracle FMW Stack, Oracle SOA Suite en BPM Suite zou dat ook zeer welkom zijn. 

Door hun jarenlange ervaring en complexe vraagstukken is er genoeg technische uitdaging. Bovendien is er voldoende ruimte om uitdagingen op maat voor jou te vinden. Aangezien je op klantlocatie werkt is het wel van van belang dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt.

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt minimaal een HBO ICT gerelateerde opleiding afgerond
- Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring met het beheren van Oracle omgevingen
- Je hebben bij voorkeur Middleware ervaring;
- Je hebt bij voorkeur kennis van SQL-server, PostgreSQL, MySQL en/of MariaDB databases
- Je hebt ervaring met Unix of Linux
- Je voelt je thuis in een Consultancy rol
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
- Je kan zelfstandig werken, maar je begeeft je ook gemakkelijk in een team

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Qua arbeidsvoorwaardenpakket houden zij niet zozeer van een bonuscultuur, maar hebben in plaats hiervan gewoon goede salarissen. Hierin vinden zij dat je jouw vaste lasten moet kunnen betalen en nog lekker kunnen leven.

Interesse? Ik ontvang graag je CV + motivatie naar [email protected] Inhoudelijke vragen? 06-15 65 37 57.


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Patrick Beyer of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Detachering in een nieuw en modern jasje waarbij je niet meer twee uur enkele reis hebt naar een opdracht, maar waar je gewoon een opdracht krijgt prettige afstand die erg goed aansluit bij jouw wensen/skills. Dat biedt deze organisatie. Je wordt hier niet zomaar even op een opdracht gezet, maar jouw input en de resultaten worden hier echt gewaardeerd. Dit drukken zij uit in waardering door uitstekende arbeidsvoorwaarden, maar ook door een persoonlijke behandeling. Dit merkt je vanzelf wanneer je de organisatie binnenstapt.

De organisatie is de afgelopen jaren sterk gegroeid en dat willen zij in ieder geval de komende tijd blijven volhouden. Het persoonlijke karakter willen zij echter wel blijven behouden en daarom hebben ze voor zichzelf wel een groeiplafond gesteld. 

Het mooie aan deze club is dat zij liever hebben dat de techneuten de technische dingen blijven doen. Als collega zit er dan ook geen commerciële tint in je functie, zo hoef je zelf geen opdrachten te zoeken, daar ontlasten zij jou in.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!