Vacature BI Developer intern bij internationale top organisatie! - Rotterdam

Rotterdam

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Business Intelligence Specialist houd je je bezig met álle vraagstukken omtrent BI. Je draagt dus echt bij aan alle informatiestromen binnen de organisatie. Je komt terecht in een Microsoft omgeving en zult dus aan de slag gaan met o.a. SSIS, T-SQL, SSAS, SSRS. Je inventariseert de interne behoeften en vertaalt dit naar technische oplossingen. Je schakelt en communiceert met de belanghebbenden waarbij je kijkt naar nieuwe trends en altijd met creatieve (nieuwe) benaderingen komt. Je ontwerpt datamodellen en ontsluit nieuwe bronnen. Je houdt je bezig met het onderhouden en verbeteren van de performance van het bestaande datawarehouse. Wegens de grootte van het datawarehouse werk je goed samen met jouw collega’s van het data team.

lees meer

Functie-eisen

- Realisatie en ontwerp van ETL processen (SSIS);
- Bouwen en beheren van de MS SQL-server databases (T-SQL);
- Kennis van OLAP cubes (SSAS);
- Ontwerp en de bouw van rapportages (SSRS);
- Bij voorkeur ook kennis van DataVault;
- Je bent analytisch, kritisch en resultaatgericht.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier (zacht uitgedrukt) goed! Je krijgt hier een 13e maand, gratis sportmogelijkheden, de mogelijkheid om vaak vanuit huis te werken, ontwikkelmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden!

Interesse? Neem gerust contact op met Alireza Ramezanpour op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 029 of mobiel : +31 (0)6 28 49 15 99, WhatsApp kan ook! Solliciteren kan ook door te mailen naar [email protected] 


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Alireza Ramezanpour of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

De organisatie is actief binnen risicomanagement en biedt hiervoor de nodige oplossingen om de risico’s te beperken en/of beheersbaar te maken. En met veel succes: ze staan bekend als één van de grote spelers in de markt, mede door hun internationale karakter. Wereldwijd hebben ze vestigingen in ruim 100 landen met zo’n 48.000 werknemers. Er heerst een hele open en toekomstgerichte cultuur. Zo werken ze hier volgens ‘het nieuwe werken’ wat inhoudt dat je in principe plaats- en tijdonafhankelijk kan werken. Jij kunt dus heerlijk regelmatig in je pyjama vanaf huis werken als je dat zou willen.

De organisatie is groot, wat betekent dat er veel specialisten rondlopen die jou van alles kunnen leren. Bovendien creëer je een enorm netwerk voor jezelf. Ook worden er meerdere malen per jaar kennissessies georganiseerd waar je aan kunt deelnemen.

Voor de vestiging in Rotterdam ben ik op zoek naar een Business Intelligence Specialist die een interne functie prefereert. Ben je op zoek naar een internationale organisatie waar jij als BI specialist kan werken aan innovatieve projecten? Ben je creatief en ondernemend? Dan kan dit wellicht een goede carrièrestap zijn voor jou.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures BI Developer in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures