Vacature Freelance IT Project Manager | Regio: Den Haag | Transitie Helpdesk | Internationaal | Leveranciers sparren - Rotterdam

Rotterdam

Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een directe eindklant van Layer ben ik per direct op zoek naar een freelance IT Project Manager voor in de regio van Den Haag. Ze zijn op zoek naar een IT Projectleider voor een transitie van de helpdesk naar het buitenland (buiten Europa). Jij als projectmanager hebt al meerdere aantoonbare ervaring met het begeleiden van een transities met natuurlijk een voorkeur van helpdesks. Jij bent dan ook verantwoordelijk voor het begeleiden van de transitie van de helpdesk van de ene leverancier naar de andere leverancier. Waar jij je vooral mee bezig gaat houden is het maken van afspraken met de verschillende leveranciers om de transitie van de ene partij naar de aan partij zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Daarnaast ben jij de contactpersoon voor alle betrokken partijen en de opdrachtgever en bewaak je de voortgang van het project. Vind je dit interessant en ben je per direct beschikbaar? Neem dan direct contact met mij op!


Eisen:

HBO/WO werk- en denkniveau
Ervaring met een transitie van helpdesk naar het buitenland
Ruime ervaring met het aansturen van internationale leveranciers
Je bent stressbestendig en communicatief sterk


Aanbod:

Regio: Den Haag
Start: ZSM
Werkweek: 32 uur
Duur: 5 MND+
Uurtarief: io

lees meer

Bedrijfsomschrijving Layer is hét arbeidsbemiddelingsbureau gespecialiseerd in IT Infrastructuur & Test specialisten.

Zoek je een nieuwe uitdaging voor vast dienstverband of een freelance opdracht? Layer heeft het grootste aanbod van vacatures in de regio die aansluiten bij jouw wensen en technische vaardigheden. We staan garant voor een fijne samenwerking, met onze jarenlange ervaring en betrouwbare dienstverlening. We voorzien iedere specialist van passende arbeidsvoorwaarden, dankzij onze technische- marktkennis.

lees meer

Contactpersoon Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpdesk Medewerker ICT in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures