Vacature Cloud Engineer | Internet service provider | Internationaal | Snelgroeiend | Randstad | Salaris tot €70k - Rotterdam

Rotterdam

Layer
  • Layer Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Bedrijf

Deze internet service provider heeft meerdere datacenters in binnen- en buitenland. Met hun dienstverlening zorgen zij voor een flexibele en betaalbare IT-infrastructuur. De technische professionals creëren een zeer beveiligde omgeving voor de meest kritische applicaties en services. Door deze manier van werken zorgen zij voor een snelle omzetgroei van hun gewaardeerde klanten. De cijfers tonen aan dat hun formule enorm succesvol is: in de laatste vijf jaar hebben zij een omzetgroei van meer dan 1000(!)% gerealiseerd. Hiermee behoren zij tot de snelst groeiende bedrijven in Europa.


Functie

Als Cloud Engineer is het belangrijk dat je ervaring hebt met het van de grond krijgen van nieuwe producten. Jij zal namelijk de verantwoordelijkheid krijgen om de gehele Cloud omgeving zelf op te zetten. Dit zal jij gaan doen op de Virtal Infrastructure afdeling. Met het gebruik van bestaande technieken, in huis ontwikkelde diensten en een enorme hoeveelheid aan verbindingen probeer je veilige, hoogwaardige en flexibele omgevingen neer te zetten die voldoen aan deze eisen. Het is belangrijk dat de wensen en behoeften van de klanten op de juiste manier in kaart worden gebracht, zodat hier zo goed mogelijk op ingespeeld kan worden. Jij speelt hier een belangrijke rol in omdat jij dit perfect aanvoelt door jouw brede kennis en expertise.


Vraag

– HBO werk- en denkniveau
– Ervaring met VMWare vSphere (High Availability, DRS, DR)
– Ervaring met ISCSI SAN-oplossingen
– Kennis en ervaring met Windows en Linux


Aanbod

– Werken in een team met ervaren experts
– Salaris tot €70.000
– Opbouwende pensioenregeling
– Leaseauto
– Smartphone
– Laptop
– 25 vakantiedagen (excl. feestdagen)
– Ruimte om jezelf te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen
– Gezellige en informele werksfeer
– Vrijdagmiddagborrels
– Uitgebreide ontbijt- en lunchbuffet
– Fitnessruimte met personal trainer

Interesse?
✉   [email protected]
✆     +31 (0)6 – 82643127

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 70,00 p/u
Bedrijfsomschrijving Layer is hét arbeidsbemiddelingsbureau gespecialiseerd in IT Infrastructuur & Test specialisten.

Zoek je een nieuwe uitdaging voor vast dienstverband of een freelance opdracht? Layer heeft het grootste aanbod van vacatures in de regio die aansluiten bij jouw wensen en technische vaardigheden. We staan garant voor een fijne samenwerking, met onze jarenlange ervaring en betrouwbare dienstverlening. We voorzien iedere specialist van passende arbeidsvoorwaarden, dankzij onze technische- marktkennis.

lees meer

Contactpersoon Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Cloud Engineer in Rotterdam