Vacature Freelance SQL Database Specialist | Regio: Zoetermeer | SQL-Databasebeheer | Stored Procedures | SISS | Automation | PowerShell | Windows Servers 2012/2016 | VMWare - Rotterdam

Rotterdam

Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een directe eindklant van Layer ben ik op zoek naar een Freelance Database Specialist voor in de regio van Zoetermeer. Op dit moment missen ze een Senior SQL Database Specialist om het huidige verder te laten ontwikkelen. Daarnaast zijn ze op zoek naar een specialist die ze kan helpen met het technische beheer, het optimaal laten functioneren van MS SQL-omgevingen, databases en instances. Je werkzaamheden bestaan vooral uit het tunen, het waarborgen van security, back-up en recovery. Daarnaast bouw je ook mee aan SQL queries, SQL functies en stored procedures. Vind je het ook leuk om remote klanten te helpen en ook mee te werken aan uitdagende projecten? Neem dan direct contact met mij op via [email protected] of 020 – 23 86 984!


Eisen:

HBO/WO werk- en denkniveau
Specialist in SQL-databasebeheer, Stored Procedures, Automation/PowerShell
Kennis van Windows Server 12/16, HyperV en VMWare/Netwerk
Ervaring met het verder ontwikkelen van een team en analytisch sterk


Aanbod:

Regio: Zoetermeer
Start: ZSM
Duur: 6 MND+
Werkweek: 32 – 40 uur
Uurtarief: io

lees meer

Bedrijfsomschrijving Layer is hét arbeidsbemiddelingsbureau gespecialiseerd in IT Infrastructuur & Test specialisten.

Zoek je een nieuwe uitdaging voor vast dienstverband of een freelance opdracht? Layer heeft het grootste aanbod van vacatures in de regio die aansluiten bij jouw wensen en technische vaardigheden. We staan garant voor een fijne samenwerking, met onze jarenlange ervaring en betrouwbare dienstverlening. We voorzien iedere specialist van passende arbeidsvoorwaarden, dankzij onze technische- marktkennis.

lees meer

Contactpersoon Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Database Specialist in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures