Vacature Freelance Functioneel Applicatie Specialist | Regio: Leiden | Microsoft Office 365 | HR-informatiesysteem | BISL | ASL - Rotterdam

Rotterdam

Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een directe eindklant van Layer ben ik per direct op zoek naar een freelance Functioneel Beheerder voor in de regio van Leiden. Ze zijn bezig om Microsoft Office 365 te implementeren en ze zitten in de laatste fase waardoor ze op zoek zijn naar een specialist om het verder te ontwikkelen. Daarnaast willen ze het HR-informatiesysteem ADP Workforce verder professionaliseren. Dit project zit op het moment in de reguliere beheerfase en heeft daardoor extra aandacht nodig. Daarnaast word je ook nog ingezet om de IM-Servicedesk beter in positie te brengen. Vind jij dit interessant en ben je binnenkort beschikbaar? Neem dan direct contact met mij op via [email protected] of 020 – 23 86 984!


Eisen:

HBO/WO werk- en denkniveau
Specialist in beheer van HR-informatiesystemen en beheren en inrichten van O365
Ervaring met BISL en ASL
Zelfstandig, accuraat en goed kunnen functioneren in teamverband


Aanbod:

Regio: Leiden
Start: In overleg
Duur: 6 MND+
Werkweek: 32 – 40 uur
Uurtarief: io

lees meer

Bedrijfsomschrijving Layer is hét arbeidsbemiddelingsbureau gespecialiseerd in IT Infrastructuur & Test specialisten.

Zoek je een nieuwe uitdaging voor vast dienstverband of een freelance opdracht? Layer heeft het grootste aanbod van vacatures in de regio die aansluiten bij jouw wensen en technische vaardigheden. We staan garant voor een fijne samenwerking, met onze jarenlange ervaring en betrouwbare dienstverlening. We voorzien iedere specialist van passende arbeidsvoorwaarden, dankzij onze technische- marktkennis.

lees meer

Contactpersoon Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!